FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Oaspete inedit în cantonamentul Viitorului » "Urmăresc echipa asta de 2 ani"

FOTO: Ionuț Coman
FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 17:10

FC Viitorul a avut un suporter special la meciul amical cu Znicz Pruszkow, scor 2-0 disputat astăzi la Kielce, unde echipa lui Gică Hagi se află în cantonament.

Un puști de 20 de ani, Piotr Okonski, a venit din Zakliczyn, o localitate aflată la peste 100 de kilometri distanță, pentru a primi un autograf din partea celui mai bun fotbalist român din toate timpurile.

"Știu multe despre Hagi, a jucat la clubul meu favorit, Real Madrid. Hagi e o legendă! Și pe fiul său, Ianis, care a fost la Fiorentina", a spus polonezul, care le-a pregătit o surpriză constănțenilor.

Și-a făcut un album cu fotografiile tuturor jucătorilor de la FC Viitorul și i-a rugat să se semneze fiecare.

"De aproape doi ani, din sezonul în care a ieșit campioană, urmăresc FC Viitorul pe internet. Mă uit la rezultate, la ce jucători sunt, dar nu am văzut meciurile, pentru că nu sunt transmise în Polonia. Am aflat de pe site-ul oficial și de la Radio Kielce că vin în cantonament aici, așa că am descărcat pozele tuturor jucătorilor și celor din staff și mi-am făcut un album.

Sunt foarte fericit că am adunat atât de multe autografe, mai ales că sunt un colecționar. Mai am multe acasă, printre care semnăturile lui Lewandovski, Donaruma și Adam Novalka”, a spus Piotr, care a înfruntat ploaia, vizionând meciul din tribună, alături de prietena sa.

Vezi și:  FOTO Încă o victorie pentru Viitorul » A câștigat din nou fără să primească gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează