FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Obiectivul puștiului pe care Dinamo l-a pierdut când avea 12 ani: „Vreau să câștig Balonul de Aur!” + dialogul cu Cristi Chivu

Mathyas Neagu, în perioada în care juca pentru Dinamo // Sursă foto: Facebook
Mathyas Neagu, în perioada în care juca pentru Dinamo // Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 10:28 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 11:51

Mathyas Neagu, juniorul U15 al celor de la Sampdoria, a dezvăluit la GSP Live care este obiectivul său.

„Marea mea dorință este să câștig Balonul de aur. Idolul meu e Cristiano Ronaldo”, a spus Mathyas, în italiană.

Fostul junior al lui Dinamo a rememorat alături de tatăl său, Ștefan, o discuție pe care a avut-o cu Cristian Chivu în Italia: „Știam că e român și el. În ziua aceea, avem meci cu Inter. După, m-am dus în vestiar trist, pentru că pierdusem, am făcut duș, iar tata vorbea cu Chivu afară. M-a întrebat cum sunt, cum am ajuns acolo. Am făcut o poză, și mi-a zis să mă țin de treabă”. 

Ulterior, Mathyas a fost completat de tatăl lui: „Exact așa i-a zis Chivu: «Numai faptul că ești cu mine aici contează. Câți români sunt acum aici? Doar eu și cu tine! Pentru faptul că ești aici și stai de vorbă cu mine, înseamnă că ai valoare»”.

VIDEO Obiectivul puștiului pe care Dinamo l-a pierdut când avea 12 ani: „Vreau să câștig Balonul de Aur!” + dialogul cu Cristi Chivu

Echipamentul lui Mathyas primit la venirea în Italia: „Nu se dă nimic înapoi. Mai primim așa de câteva ori pe sezon”

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Mesaj pentru părinții tinerilor fotbaliști: „Lăsați copiii în pace! Eu i-am făcut rău, țipam la el”

Cum și-a bătut joc Dinamo de puștiul de care se roagă să revină la echipă: „S-a dus la Săftica și m-a sunat, plângea!” + ce îi făcea Bratu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  08 Iulie 2020, 18:57

Asa-i romanul...ingamfat si plin de el cand ajunge la o situatie cat de cat comoda...nu-i schimbi pentru ca mentalitatea se mosteneste, se trage din arborele genealogic.

cornelconasu
cornelconasu  •  08 Iulie 2020, 11:54

Chivu a fost un jucător bun, dar să spui cuvintele ale denotă o aroganță tupeu și o infatuare specifică ”neamului” ! Auzi la el de parcă el era vreo sculă în fotbalul ăsta !? Nu e prima dată când bâlbâitul si-a dat în petec chiar și pe la televizor !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează