FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Obsesia pentru titlul cu numărul 24 face victime în Ghencea » Cît ai avut la "mate", Reghe?! :)

Ocupat cu cariera de fotbalist, Reghe a luat BAC-ul la 33 de ani
Ocupat cu cariera de fotbalist, Reghe a luat BAC-ul la 33 de ani

Articol de - Publicat marti, 08 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 07 ianuarie 2013 19:57

"Principalul" roş-albaştrilor a spus ieri că obiectivul său e să-şi adjudece oficial titlul în etapa a 24-a, lucru imposibil de realizat.

"În 2013 vrem să avem acelaşi parcurs ca în toamna lui 2012 şi să cîştigăm campionatul dacă se poate pînă în etapa 24. Este un obiectiv personal al meu" a fost prima declaraţie pe care a făcut-o Laurenţiu Reghecampf ieri, la reunirea Stelei după o vacanţă de peste 3 săptămîni. Obiectivul antrenorului e însă o utopie pentru că nu poate fi realizat din punct de vedere matematic.

De ce? Pentru că în acest moment, Steaua are un avans de 10 puncte faţă de locul 2, iar pînă după etapa a 24-a, adică după disputarea a încă 5 runde din retur, s-ar putea afla la maximum 25 de puncte de poziţia secundă. Insuficient pentru a cîştiga matematic campionatul deoarece ar mai rămîne încă 10 etape de disputat şi, implicit, 30 de puncte în joc.

20+1+3=24
Declaraţia de ieri a lui Reghecampf se încadrează perfect în tiparul acţiunilor şi afirmaţiilor celor din Ghencea, care fac din cifra 24 o obsesie. Totul a culminat cu primele zile din acest an, cînd pe site-ul oficial al clubului a fost postată o ştire cu următorul titlu: La mulţi ani! 2013: 20+1+3=24!

Se semnează "Reghe, 24!"
Dacă la începutul campionatului şi pe parcursul lui, atunci cînd era solicitat să ofere autografe, antrenorul Stelei se semna simplu, Laurenţiu Reghecampf, începînd de la finalul anului trecut a mai adăugat ceva. "Reghe, 24!" e modul în care "principalul" din Ghencea le lasă fanilor o amintire scrisă.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
goggu
goggu  •  08 Ianuarie 2013, 11:31

Frumosa articol! Si zici ca esti platit pentru asa ceva?

forumeer
forumeer  •  08 Ianuarie 2013, 03:16

Eh, lasa, sa nu va intreb eu pe voi cat ati avut la "romana", ziaristilor. Spre deosebire de Reghecampf, care nu-i matematician, asta e meseria voastra si tot faceti cam multe de greseli ortografice...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează