FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI - TIMIŞOARA 1-1

Octavian Grigore: "Sînt foarte mulţumit de egalul cu Timişoara, sper să facem un grup ca cel care a luat titlul!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul Unirii Urziceni, Octavian Grigore, a declarat că este mulţumit de punctul obţinut în meciul cu FC Timişoara, scor 1-1, din etapa a 15-a a Ligii I, şi că dacă vor continua să joace astfel fotbaliştii săi vor putea să obţină rezultate bune şi în partidele viitoare.

"Sunt foarte mulţumit de acest rezultat, pentru că am întâlnit echipa de pe locul 2 şi o candidată la titlu. Îi felicit pe jucători pentru atitudinea arătată în teren şi pentru că au reuşit să revină. Cred că am practicat un joc ce de acum încolo ne va permite să câştigăm mai multe puncte.

Avem un grup în formare aici, care nu prea are experienţă în Liga I, să sperăm că uşor-uşor va putea să devină ca cel cu care s-a luat titlul", a spus Octavian Grigore, citat de Mediafax.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează