FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Se adună abaterile noii stele a lui Becali! Nu mai joacă nimic și are probleme de comportament: „E obraznic și înjură”

Gigi Becali pariază pe Octavian Popescu +28   FOTO
Gigi Becali pariază pe Octavian Popescu

Articol de , , - Publicat luni, 15 martie 2021 07:09 / Actualizat luni, 15 martie 2021 07:30

Mijlocașul Octavian Popescu (19 ani) a impresionat plăcut cu primele lui evoluții în Liga 1 și a atras atenția într-un mod neplăcut cu comportamentul. A fost criticat și în public după partida cu CSA Steaua, din Liga 3, dar abaterile tânărului fotbalist sunt mai multe.

Popescu, noua stea a lui Becali, nu a mai realizat nimic important în Liga 1 în ultimele șase meciuri și nu a făcut mai nimic nici în "C", în meciul cu CSA Steaua. El a fost delegat în Liga 3 ca să contribuie la o victorie a FCSB-ului, care ar fi complicat un pic misiunea noii Steaua, formația cu care Ministerul Apărării încearcă să revină în eșalonul de elită.

Nu pricep de unde e aroganța lui Popescu!"

Octavian a avut o evoluție slabă, nu a fost implicat în nicio fază importantă a echipei lui. Remarcabil a fost doar faptul că a primit numărul 10 în formula „satelitului".
Vali Bărbulescu, căpitanul Stelei, a rămas uimit după întâlnirea cu Popescu: „Aceste figuri pe care le au fotbaliștii tineri... Cum fac două, trei meciuri bune devin noii «nu știu cine» și au o aroganță pe care eu nu o înțeleg!". Bărbulescu a evoluat în prima ligă cu Juventus București cel mai recent. Are 35 de ani.

Surprins și dezamăgit de comportamentul lui Octavian nu este numai el. De tânărul pe care Becali îl tratează ca pe o mină de aur se plâng colegi, adversari, arbitri.

Octavian Popescu îi jignește pe toți

Ei povestesc că Popescu le vorbește urât coechipierilor în timpul antrenamentelor, inclusiv celor cu mult mai în vârstă și mai experimentați, iar în meciuri îi înjură pe arbitri, pe adversari. „Centralii" din prima ligă l-au luat deja la ochi ca pe un fotbalist-problemă. „E obraznic!", sună descrierea pe care i-o fac lui Octavian oamenii care au avut de-a face cu el în meciurile oficiale și în antrenamente.

EXCLUSIV  Se adună abaterile noii stele a lui Becali! Nu mai joacă nimic și are probleme de comportament: „E obraznic și înjură”
Octavian Popescu are 18 ani și a evoluat în prima ligă doar pentru FCSB // FOTO Cristi Preda

Popescu a apărut în prima ligă pe 20 septembrie anul trecut, într-o victorie cu FC Argeș, 3-0. De atunci a adunat 21 de meciuri și un gol în prima ligă. A fost lăudat și creditat ca un talent imens. Gigi Becali a pronunțat un preț de 20 de milioane de euro, iar Ioan Becali a povestit că pe mijlocașul ofensiv îl urmăresc deja Juventus și Manchester City

350.000 de eurovalorează Octavian Popescu, conform transfermarkt.com. Mijlocaș ofensiv, el a ajuns la cea mai bună cotă pe care a înregistrat-o în carieră

4 goluriare în acest sezon Iulian Cristea, un fundaș central. El a evoluat în 24 de meciuri. Popescu a jucat 21 de meciuri, toate în atac, și a înscris un singur gol. El a mai bifat șase pase decisive

„Băi, vezi-ți de treaba ta!"

Bărbulescu, căpitanul în vârstă de 35 de ani de la Steaua, a povestit după egalul înregistrat sâmbătă, 1-1, că a discutat cu Popescu: 

„E treaba lui. Eu am discutat cu el și în privat. I-am spus, «Băi, vedeți-vă de treaba voastră, de fotbal, să creșteți bine! Asta e important». Pe Popescu nu prea l-am văzut astăzi, cred că nu are chef la Liga 3. Să stea acolo unde este locul lui sau unde cred ăștia că îi este locul". 

Mijlocașul de la CSA crede că nu e tocmai corect ceea ce face Becali, care a folosit jucători din prima echipă în derby-ul din "C": „Pot să trimită toată echipa, dar nu e fair-play. Ne batem cu jucători de Liga 3 sau cu unii din Liga 1? Șut, Octavian Popescu, Oaidă, fotbaliști care au jucat aproape meci de meci. Au zece meciuri oficiale în sezonul ăsta, noi doar unul am prins după vacanță".

De o lună, de la meciul cu Iași, Popescu nu m-a mai impresionat deloc. Nu a mai jucat nimic de atunci și e o mare diferență față de ceea ce arătase în trecut. Un meci prost poți să faci, se întâmplă, dar când se adună jocurile slabe e o problemă. În meciul cu Steaua a fost doar numărul de el, numărul 10 
- Gabi Balint, fost atacant Steaua

VIDEO Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB: „Trebuie să lămuresc povestea”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Prețul atacantului-copil » Cât a plătit Gigi Becali pentru a pune mâna pe încă un mare talent al fotbalului românesc

FCSB merge la Euro 2021 » Situație incredibilă în urma convocărilor lui Adrian Mutu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (372)
fcsb_umilita_de_steaua
fcsb_umilita_de_steaua  •  15 Martie 2021, 23:04
Postat de johnwick pe 15 Martie 2021, 21:16

tu nu ești prostu ăla cu anexa 3 care nu există?

tu esti ala

fcsb_umilita_de_steaua
fcsb_umilita_de_steaua  •  15 Martie 2021, 23:01

a invatat de la iosif sa injure :)))))))))

tricisport
tricisport  •  15 Martie 2021, 21:32

Astia care comenteaza sunt hateri Octaviane. Niste fraieri. Asa cum seful tau Becali face ce vrea el pe banii lui, asa si tu poti face ce vrei tu pe talentul tau. Nu-i lua in seama pe fraieri, tu esti un shmeker natural. Care-i problema daca faci 1-2 miștouri ;)

Vezi toate comentariile (372)
Comentează