FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Octavian Popescu e comparat cu legendarul Gianni Rivera și propus la Juventus de un fost antrenor al lui Napoli: „E revelația momentului!”

Mijlocașul Octavian Popescu (18 ani) este propus la Juventus de Gianni Di Marzio (81 de ani), fost antrenor la Napoli. +49   FOTO
Mijlocașul Octavian Popescu (18 ani) este propus la Juventus de Gianni Di Marzio (81 de ani), fost antrenor la Napoli.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2021 21:09 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 22:02

Mijlocașul Octavian Popescu (18 ani) este propus la Juventus de Gianni Di Marzio (81 de ani), fost antrenor la Napoli. 

Octavian Popescu este fotbalistul momentului în Liga 1. Mijlocașul de 18 ani a intrat deja în atenția oamenilor de fotbal din Europa. Declarații la superlativ despre el a oferit și Gianni Di Marzio, în momentul în care a fost întrebat despre cei mai interesanți tineri fotbaliști din Europa. 

Octavian Popescu, propus la Juventus

„În final, revelația momentului e Octavian Popescu, un mijlocaș român născut în anul 2002, care pare un nou Rivera (n.r. Gianni, mijlocașul legendar al lui Milan). Are un fizic bun și cred că ar fi o afacere foarte bună pentru cluburile din Italia, mai ales pentru Juventus”, a declarat Di Marzio, în emisiunea „Maracana”, de la „Radio TMW”.

Cine este Gianni di Marzio

Giovanni Di Marzio, consacrat în Italia drept Gianni, este un fost fotbalist, retras devreme, din cauza unei accidentări. Cariera de antrenor a fost una mult mai spectaculoasă. Le-a antrenat pe prima scenă pe Catanzaro, Napoli și Catania. A cochetat și cu o carieră în televiziune, comentator TV și specialist RMC. Gianni este tatăl cunoscutului jurnalist sportiv Gianluca di Marzio.

Octavian Popescu e comparat cu legendarul Gianni Rivera și propus la Juventus de un fost antrenor al lui Napoli: „E revelația momentului!”
Gianni di Marzio

VIDEO. Pe urmele copilăriei lui Octavian Popescu! Nucet, satul de 2000 de locuitori care a dat omul de 100 de miloane al lui Becali

Citește și alte știri despre Octavian Popescu: 

Transfer surpriză la FCSB! Gigi Becali n-a ezitat, după ce a aflat din Gazetă de noul puști-minune din România: „Peste Octavian Popescu! Tupeist, ambițios, lider”

Povestea lui Octavian Popescu, puștiul sfios din satul Nucet, spusă de primul lui președinte: cine l-a ochit, cât a costat, dorul de casă, procesul intentat FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
parpalache
parpalache  •  26 Februarie 2021, 20:21

Cum adica„stelist”?Iar mintiti scouterii?

ripensistu
ripensistu  •  26 Februarie 2021, 14:08

Fecesebeaua s-a nascut dintr-un furt.

ripensistu
ripensistu  •  26 Februarie 2021, 14:07
Postat de aci_dutzu pe 25 Februarie 2021, 23:42

no ia zi unu mai bun, de la echipa cu care ții tu

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close