FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Ofertă de ultimă oră pentru Laurențiu Reghecampf! Cine vrea să-l fure pe antrenorul Stelei

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2016 22:52

Laurențiu Reghecampf a primit o nouă propunere de a merge în zona arabă, însă de această dată a declinat oferta din Golf.

După ce în primul mandat a plecat la Al Hilal, în Arabia Saudită, presa arabă anunță că antrenorul a discutat cu Al Arabi din Kuweit.

Tehnicianul Stelei a refuzat însă oferta, anunță Alkaas Channel din Qatar. Sursa citată anunță că formația din Kuweit nu i-a putut satisface pretențiile financiare.

Al Arabi e pe locul 5 în acest moment după 5 etape. N-a pierdut nici un meci, dar are doar două victorii și trei egaluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
485809194904413
Costel Tudor  •  31 Octombrie 2016, 09:46

Sa plece din Romania si sa se întoarcă cand am sa-l aduc eu !!!

ray51
ray51  •  31 Octombrie 2016, 08:32

Ce sa caute Anamaria in Kuweit ? Ea isi pregateste candidatura la FRF. Stati linistiti. Daca venea oferta din LA (USA)...

catalynn
catalynn  •  31 Octombrie 2016, 04:13

Ati vazut câine sa fuga de la măcelărie?! Am mai spus de zeci de ori, omul nu e Guardiola insa pt Romania e foarte bun, cat timp a fost lasat sa lucreze pe atunci Straua a mers foarte bine. Chiar si la FCSB desi Radoi ii lăsase o echipa in ruina a fost la un meci de câștigarea Campionatului (ma refer desigur la meciul cu Astra pe care daca il căstiga altfel stăteau lucrurile) In actualul sezon insa a intrat jiji la rupere, nu doar ca i-a vândut jucătorii care mai mișcau cat de cat dar ce a cumpărat sunt praf, insa acum ii face si echipa ... Reghe insa e băiat deștept, il lasa pe fariseu sa isi rupă gâtul dând "indicații prețioase" , iar el împușca banul fara a avea dureri de cap daca meciul se termina prost. In plus Anamaria ii aduce si ea un profit frumos din comisioanele încasate la vânzarile de jucatori a căror cota o creste prin simplul fapt ca in CV scrie Steaua Bucuresti (asta e si motivul pt care jiji insista ca SRLul sau se chema FCSB si nu altfel). Bani a facut deja destui prin Golf, deci ce motive ar avea sa plece?!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close