FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ofertă din străinătate pentru Rusescu » Clubul a recunoscut discuțiile

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 19:25

Sacit Ali Eren, preşedintele lui Giresunspor, a dezvăluit că a negociat cu FCSB pentru transferul lui Raul Rusescu, însă deocamdată nu s-a ajuns la un consens.

Fotbalistul de 30 de ani are un salariu de 25.000 de euro lunar, iar asta nu îi convine patronului Gigi Becali, care e nu e prea mulțumit de randamentul fotbalistului.

"Am avut discuţii pentru Rusescu, dar transferul său nu se va realiza în cantonamentul din Spania (n.r. Giresunspor va avea un stagiu de pregătire în Spania)", a declarat Sacit Ali Eren pentru giresunsporgazete.com.

Raul Rusescu a strâns 20 de meciuri în acest sezon în toate competițiile pentru FCSB. A marcat de 4 ori și a oferit 5 pase decisive. Giresunspor este pe locul 13 din 18 în Liga a 2-a turcă. 

500.000 €este cota lui Raul Rusescu pe transfermarkt

CITEȘTE ȘI:

Pleacă și Romario Benzar? FCSB dată de gol de un fost jucător: "Are oferte"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  08 Ianuarie 2019, 09:32

Nu-i o pierdere, din pacate. Raul nu a aratat si cred ca nu mai poate fi fotbalistul de acum cativa ani...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează