FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Ofertă exotică pentru Șumudică: "Am început deja negocierile"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2017 18:22

În plin conflict cu șefii Astrei, Marius Șumudică nu duce lipsă de oferte. Ultima variantă pentru antrenorul care a adus giurgiuvenilor primul titlu din istorie vine din Egipt.

Publicația ahramonline anunță că oficialii echipei   Zamalek au luat legătura cu Șumudică, românul fiind una dintre variantele luate în calcul pentru a-l înlocui pe actualul tehnician. În cazul în care mutarea se concretizează, Marius Șumudică ar putea avea un salariu de 35.000 de dolari pe lună.

"Mă voi întâlni cu actualul antrenor şi el va trebui să decidă dacă doreşte să continue sau nu, deoarece am auzit că nu se simte bine şi fericit la această echipă.

Deja am început negocierile cu mai mulţi antrenori străini, în cazul în care Helmi nu va dori să continue şi va pleca, Patrice Carteron, Marius Şumudică şi Jose Romao sunt variantele pentru a îl înlocui", a afirmat președintele grupării egiptene, Mortada Mansour, pentru sursa citată.

Chestionat în legătură cu oferta celor de la Zamalek, Șumudică a ținut să reamintescă faptul că are o clauză de reziliere de 150.000 de euro la Astra.

"Respect foarte mult clubul Zamalek, dar nu pot să vorbesc despre ofertă până nu e ceva oficial. Există o clauză de reziliere în valoare de 150.000 de euro în contractul meu actual."

Zamalek este pe locul al treilea în prima ligă egipteană, la 9 puncte de liderul Al Ahly, însă și cu două meciuri mai puțin disputate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  03 Ianuarie 2017, 07:32

La Astra cred ca o sa-i antreneze pe Buduru si Coman! Sapte jucatori pleaca sau sunt ca si plecati: Lung Jr., Sapunaru, Junior Moraes, Teixeira, Budescu si Alibec. Si atunci... pe cine mai antreneaza?

bvd_magheru
bvd_magheru  •  03 Ianuarie 2017, 01:55

Again the 80 ' s...........https://www.youtube.com/watch?v=OPkjnRIdQXQ

zecs93
zecs93  •  03 Ianuarie 2017, 01:46

sumi faraonu :)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează