FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ofertă neașteptată pentru Ianis Hagi » Oficialii echipei au fost deja în România pentru a negocia transferul

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2018 12:28

Ianis Hagi (19 ani) nu se află tocmai în cea mai bună perioadă a carierei sale, însă ofertele pentru el tot apar pe adresa Viitorului.

Ultima a venit de la formația daneză Brondby, anunță jurnaliștii de la Tipsbladet.dk. Chiar directorul sportiv al danezilor, Troels Bech, a fost în România pentru a negocia transferul mijlocașului.

Bech a confirmat pentru jurnaliștii danezi atât prezența în România, cât și interesul pentru fiul lui Gheorghe Hagi.

Brondby joacă în play-off-ul Europa League, însă în prima manșă a pierdut categoric cu Genk, scor 2-5. În campionat danezii sunt pe poziția a treia.

Ianis Hagi a mai avut o aventură în străinătate, la Fiorentina, însă la începutul acestui an a revenit la Viitorul în schimbul a 2 milioane de euro, aceeași sumă pe care italienii au plătit-o pentru a-l aduce pe fotbalist.

1.500.000 €e cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
ray51
ray51  •  29 August 2018, 09:19

Nu-i Ianis de Danemarca. Deocamdata sa mai stea langa Gica. Eventual o incercare prin Grecia sau Luxemburg...

873380886056302
Gheorghe Andrei  •  28 August 2018, 19:51

Ma uit si eu la fotbal de vre o 35 ani si am ji cochetat cu performanta si cred ca ma pricep un pic.Ce vreau sa spun,ca sa n o mai lungesc..Cred ca Ianis e bun de inchizator,nu ce l joaca Hagi.Din cauza ca vrea sa scoata din el 'decar" cum ii place lui sa spuna,mi e ca l strica pe saracul baiat.Ianis daca ar juca ce joaca Buschets la Barcelona ,dupa parerea mea umila ar fi probabil unul din cei mai buni inchizatori din ultimii 20 ani.De ce spun asta?Pentru ca joaca bine cu ambele picioare mingea,e foarte bun pasator,alearga ,e foarte disciplnat tactic,are si inaltimea buna,plus ca stie sa stea in teren si poate veni din spate cu mingi utile pentru mijlocasi si atacanti.Parerea mea...Nu i vremea pierduta sa l incerce acolo cateva meciuri.Ii spun eu,va fi uimit de randamentul pustului.Asta cred si despre Chiriches.Nu are stofa de fundas central.Tot acolo ar trebui sa joace.

983732924972315
Soos Vilmos  •  28 August 2018, 18:13

Se pare ca cei de la Brondby duc lipsa de personal pentru ingrijirea terenurilor de fotbal.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close