LIGA 1

Ofertă pentru Bailly

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Giuleştenii le-au propus celor de la Genk un împrumut pe un an al portarului de 22 de ani, dar belgienii preferă să-l vîndă

Staff-ul Rapidului continuă să-i caute concurent lui Dani Coman. Mircea Rednic a vorbit vineri cu şefii lui Genk pentru Logan Bailly, 22 de ani, portarul de rezervă al "naţionalei" de seniori a Belgiei. Antrenorul alb-vişiniilor vrea să-l împrumute pentru un an pe goalkeeper, dar oficialii lui Genk i-au transmis că ar agrea mai degrabă o cedare definitivă a lui Bailly, portar care a stabilit un record în sezonul trecut, 14 meciuri fără gol primit în întrecerea internă, şi a ajuns în semifinalele CE de tineret disputat în 2007. "Puriul" speră să-i convingă la începutul săptămînii viitoare şi să-l ia pe Logan.

De ce se grăbesc rapidiştii să-şi găsească portar? Prezenţa lui Coman în primele etape ale primăverii e incertă. Fostul argeşean ar trebui să-şi reia mîine antrenamentele, cînd ia sfîrşit repausul pe care i l-au prescris medicii din Belgia, dar nu e la nivelul optim din punctul de vedere al pregătirii fizice, după ce a fost menajat iarna aceasta la mai multe antrenamente şi meciuri din cauza problemelor de la umărul drept.

Explic. foto: Bailly are 1,90 metri şi e joacă la Genk din 2004 Foto: ????

"L-am trimis pe Dani la un doctor bun şi sper să-i dispară durerile de la umăr. El e goalkeeperul numărul 1 pentru mine"
"Orice echipă mare are nevoie de doi portari la fel de valoroşi, iar Andrade şi Marinescu n-au meciuri în picioare"
Mircea Rednic

8 meciuri a pierdut Coman din cauza accidentărilor în acest sezon
180 de mii de euro anual cîştigă Coman, al treilea salariu de la Rapid, după Boya (200.000) şi Cesinha (190.000)

Laquait e varianta a doua
În afara lui Bailly, Rednic l-a mai luat în calcul din Belgia şi pe Bertrand Laquait, de la Charleroi. "Salariul solicitat de Bertrand e unul mare pentru România, dar voi continua tratativele cu el luni", a spus "Puriul" în presa belgiană. Portarul de 30 de ani e în ultimele şase luni de contract cu Charleroi.Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (7)
 •  17 Februarie 2008, 14:03

Laqait nu e bun .Sa-l i-a pe Baily .

 •  17 Februarie 2008, 14:01

Ar trebui sa-l i-a cat mai repede pe Baily ca oricum Coman dupa europene va fi vandut in strainatate.Iar Baily e un portar de viitor .

 •  17 Februarie 2008, 13:30

vai de @Logan Bailly asta...habar nu are engleza saracul...si el vrea la steaua unde cultura este pe primul loc si unde nu poti ajunge fara a stapani 3 limbi straine...=))...bai retardati stelisti daca tot sunteti prosti nu mai si semnalizati...si in caz ca ar fi declarat portarul ceva,ar fi facut-o in franceza,nu in engleza...dar tu esti prea prost sa-ti dai seama...;)

Vezi toate comentariile (7 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1