FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ofertă pentru Rondon » CFR Cluj caută un înlocuitor pentru grecul Kapetanos

Mario Rondon joacă din 2009 în Liga Sagres și are și pașaport portughez
Mario Rondon joacă din 2009 în Liga Sagres și are și pașaport portughez

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 martie 2013 22:12

Atacantul venezuelean de 26 de ani al celor de la Nacional ar putea ajunge în vară în Gruia.

"Feroviarii" îşi vor concentra campania de achiziţii din vară pe transferurile unor jucători de profil ofensiv. Kapetanos şi Weldon vor părăsi Clujul la vară. Grecul va fi lăsat să plece într-un campionat unde ar putea cîştiga un salariu mai consistent, iar lui Weldon nu i se va mai prelungi contractul. Una dintre ţintele lui CFR este atacantul venezuelean de la Nacional Funchal, Mario Rondon (26 de ani), un jucător pe care "vişiniii" au încercat să-l aducă şi în urmă cu doi ani.

Şi Barcelos e pe lista lui CFR
Venezueleanul a marcat 24 de goluri în patru sezoane petrecute în Portugalia, la echipe precum Pacos, Beira-Mar şi Nacional. În actuala stagiune, atacantul a punctat de 4 ori, fiind în 19 rînduri titular pentru gruparea din Funchal. Rondon nu e singurul jucător de la Nacional aflat pe lista clujenilor.

Decarul brazilian Diego Barcelos (27 de ani) este un alt fotbalist dorit în trecut de CFR. Şi Barcelos e om de bază la Nacional, cu patru goluri reuşite în 2012-2013. "Vom face 5-6 transferuri la vară, însă ne bazăm şi pe revenirile lui Sare, Vass sau Ronny", a spus recent Arpad Paszkany.

2,6 milioane de euro costă Rondon conform transfermarkt.de, iar CFR e dispusă să plătească o sumă de două ori mai mică pentru a-l achiziţiona

ALTE ŞTIRI:

Colaborare cu Ferencvaros
Înaintea amicalului dintre Ferencvaros şi CFR, oficialii celor două echipe au susţinut o conferinţă de presă comună. Arpad Paszkany i-a reprezentat pe "feroviari", iar cele două cluburi au oficializat faptul că vor colabora în viitor şi că "vişiniii" vor direcţiona mai mulţi jucători, sub formă de împrumut, la clubul din Budapesta.

Din nou fără gol marcat
CFR Cluj n-a reuşit să înscrie nici în amicalul de aseară de la Budapesta, cu Ferencvaros. Partida, la care au asistat aproximativ 5.000 de spectatori, s-a încheiat la egalitate 0-0. De remarcat e revenirea ivorianului Bakary Sare, care nu a mai jucat de la meciul retur cu Basel (29 august). Mijlocaşul a evoluat 50 de minute în partida de ieri.

Ferencvaros - CFR Cluj 0-0
CFR: Felgueiras - Ivo Pinto (Panin, 12), Maftei, Piccolo, Rada (B. Sare, 39) - Godemeche, Mureşan, Muniru - C. Deac, Kapetanos, Rui Pedro. Antrenor: Paulo Sergio

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cfrclujole
cfrclujole  •  25 Martie 2013, 09:10
Postat de iulian099 pe 25 Martie 2013, 06:40

Interesant e ca un club din romania a ajuns ''parent'' club. E un pas inainte chiar daca e vorba despre o colaborare intre maghiari .

Aha! Si cu Porto e o colaborare intre portughezi, cu OM, intre francezi si asa mai departe!...Esti f. destept!

iulian099
iulian099  •  25 Martie 2013, 06:40

Interesant e ca un club din romania a ajuns ''parent'' club. E un pas inainte chiar daca e vorba despre o colaborare intre maghiari .

silvercloud
silvercloud  •  25 Martie 2013, 03:30
Postat de szistike pe 25 Martie 2013, 01:26

O veste buna este ca Sare a jucat 50 de minute. avem nevoie de el. Iar urmatorii jucatori pot fi imprumutati: Minca - Nuno Diogo, Maftei, Panin, Rada - Kivuvu, Hora, Valente, Godmeche - Bjelanovic, L. Ganea. Si avem un 11 care ar lua bataie meci de meci in Liga 1. De astia trebuie sa scape!

L-ai uitat pe Maah, frate !! Maah e antifotbal curat !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează