FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ofertă surpriză pentru Gigi Becali de la un club de tradiție: "M-a întrebat dacă vreau să investesc"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 13:21

Ioan Neculaie, finanțatorul lui FC Brașov, i-a propus lui Gigi Becali să investească la echipa de sub Tâmpa, dar latifundiarul a refuzat categoric oferta acestuia.

"Da, este adevărat, Ioan Neculaie m-a întrebat dacă nu mă interesează să investesc la FC Braşov, dar nu se pune problema. Am fugit imediat!

Păi, ce eu pot susţine tot fotbalul românesc? Neculaie a băgat 40 de milioane de euro la FC Braşov şi uite ce probleme are. I-am spus că nu mă interesează.

Eu am plătit şi în avans o sumă din tranşa a doua a transferului lui Chipciu, asta pentru că m-a rugat Ţălnar şi pentru că eu chiar am vrut să ajut Braşovul", a spus Gigi Becali pentru Monitorul Express. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
para.para
para.para  •  07 Ianuarie 2017, 01:48

"Păi, ce eu pot susţine tot fotbalul românesc?" - conform SP de zi cu zi, datorita lui jiji mai e fotbal in romanika ca el baga banii in toate echipele romanesti.

lapusneanul
lapusneanul  •  06 Ianuarie 2017, 17:13
Postat de valentinn10 pe 06 Ianuarie 2017, 15:21

Avem o galerie de 5 milioane de suporteri, hei,hei, hei.FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI 27.

cifra 10 ce reprezinta, ai 10 anisori ? sa cresti mare si sa fii mandru ca esti fecesebist :) din aia 5 milioane... hahahaha , la meciul cu cainii ati fost 248, cu jurnalisti cu tot...:)

juliusmad
juliusmad  •  06 Ianuarie 2017, 17:06
Postat de bamse1901 pe 06 Ianuarie 2017, 17:01

No coment.

good idea :))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează