FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ofertă uriașă pentru Ianis Hagi: "Aseară am participat la discuție: în fața mea s-au oferit 4 milioane de euro, dar băiatul nu e de atât!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 11:27

Dumitru Dragomir susține că a fost martor ieri la o discuție în care reprezentantul unei misterioase echipe, fostul șef LPF nu a vrut să-i dea numele, ar fi oferit 4 milioane de euro pentru Ianis Hagi (20 de ani).

"Am participat aseară la o discuție în care s-au oferit 4 milioane de euro pe Ianis Hagi. Nu cred că Gică a fost de acord. Hagi n-a fost implicat în această discuție. Eram eu cu plătitorul și cu impresarul. Nu e vorba despre Gigi Becali.

E o ofertă de afară. În fața mea s-au oferit 4 milioane și impresarul (n.r. cel mai probabil italianul Pietro Chiodi) a spus că nu vrea! Întâmplător, erau la mine la hotel și am participat și eu. Eu am spus că face 14 milioane! 

Ăla se uita la mine, am băut cafeaua și aia a fost. Nu vă spun nimic altceva. Am și martori la discuție. Băiatul ăsta nu e de 4 milioane de euro!", a declarat Dragomir, azi, la TV Digi Sport.

Altfel, Ianis Hagi și Ionuț Radu au fost incluși de UEFA pe lista celor mai promițători 50 de fotbaliști din lume. Mai multe detalii AICI

Citește și:

Dezvăluiri despre schimbările de la Viitorul: "Așa va fi după plecarea lui Hagi" » Cine se va ocupa de echipă + cine va fi antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
mal.
mal.  •  05 Ianuarie 2019, 19:31

La Mulți Ani, tuturor "ziariștilor" de la acest site! Aceeași "știe" ați mai afișat-o acum ceva vreme (se dovedește o politică a site-ului, și in cazul altor "știri"... nu este o eroare!). O aspirină dimineața face bine la mahmureală! ... se dă fără rețeta!

1566178743642986
Vlad Hartea  •  05 Ianuarie 2019, 18:59

Procesele pe care Mitica le-a avut, dar si cele care vor urma, i-au intunecat mintea, care si asa era un pic deranjata !! Asta visa acum cativa ani ca Gardos si Chiriches se vor vinde pe zeci de milioane !! Va dati seama ce este in capul lui ??

peluza
peluza  •  05 Ianuarie 2019, 18:27

E putin, sa il dea cu 3 Stelei mai bine si procent. Daca nu, in afara sa ceara 7-8 milioane. Realistic vorbind pretul lui Ianis e undeva la 6 milioane. Va fi stalpul nationalei alaturi de Man. Mitrita-Stanciu (Hagi)-Man, asta va fi linia din spatele lui Andone (Tucudean). Sunt cei mai buni jucatori pe care ii avem, peste Ivan, Rotariu si Coman.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează