FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Oferte pentru cei mai buni jucători de la Pandurii! Toți sunt doriți de aceeași echipă

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2016 14:53

Pandurii Târgu Jiu a terminat pe locul 3 Liga 1, lucru care a atras atenția impresarilor, mai ales că echipa are probleme financiare și s-ar putea despărți de multe nume importante.

În frunte cu Edi Iordănescu, de la gorjeni ar mai putea pleca Ioan Hora și Mihai Răduț Cristi Săpunaru, al cărui contract a expirat, e tentat să rămână la echipă dacă Edi Iordănescu va continua la PanduriiToți cei trei sunt doriți la Lech Poznan, în Polonia.

"Există o ofertă pentru cei trei jucători, dar doar să plece la pachet! Zilele viitoare vor începe negocierile, iar primul care va ajunge în Polonia este Mihai Răduț să negocieze! Vom ajunge la un acord în privința transferurilor", anunță sursele DolceSport.

Cristi Săpunaru mai este dorit și de Astra Giurgiu, unde Șumudică a anunțat că îl așteaptă. Mihai Răduț a fost pe lista lui Dinamo, însă plecarea lui Rednic pune în pericol acest transfer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
khal_37
khal_37  •  14 Mai 2016, 18:38

Mare echipa Lech Poznan...la asa echipa, asa jucatori, mai jos de atata numai in Moldova, China, Qatar, sau Cipru puteau ajunge.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  14 Mai 2016, 16:02

Moldoveanu Săpun are faultul inutil in sange. O sa ne lase in 10 la europene !

sibelius
sibelius  •  14 Mai 2016, 15:53

Deci, Pandurii s-au chinuit sa termine pe locul 3 ca sa-si vanda jucatorii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează