FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Al 3-lea transfer al lui Dinamo! A fost prezentat jucătorul în care Bratu își pune mari speranțe: ce număr va purta

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 13:09

Sergiu Popovici este oficial cel de-al treilea transfer reușit al lui Dinamo în această vară. Fundașul a plecat ieri cu echipa în cantonamentul din Polonia, așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor.

Fotbalistul s-a alăturat deja lotului, imediat după ce a semnat contractul valabil pentru două sezoane. Popovici a devenit liber de la 1 iulie, atunci când i-a expirat contractul cu Gaz Metan.

"FC Dinamo București anunță al treilea transfer înregistrat înaintea noului sezon competițional, după mijlocașul Deian Sorescu și atacantul Mircea Axente. Fundașul Sergiu Popovici (25 de ani), ultima oară la Gaz Metan Mediaș, a semnat un contract cu clubul din Ștefan cel Mare pentru următoarele două sezoane competiționale și s-a alăturat lotului antrenat de Florin Bratu în stagiul de pregătire în Polonia, la Gniewino, programat până în 12 iulie", se arată pe site-ul lui Dinamo.

Sergiu Popovici are 25 de ani și poate evolua ca fundaș stânga, dar și mijlocaș pe această parte. A evoluat în cariera sa la Flacăra Făget, FC Vaslui, Voința Sibiu, Academica Argeș, FC Botoșani și Gaz Metan.

93 
e numărul pe care îl va purta Sergiu Popovici la Dinamo 

"Aşa cum am spus, avem nevoie de întăriri, de doi jucători pe fiecare poziţie, iar Sergiu a venit cu un plus de valoare. Probabil că vor mai urma şi alţi jucători" Florin Bratu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  02 Iulie 2018, 21:45
Postat de smdb pe 02 Iulie 2018, 14:30

Vreau doar sa zic: Hahahah ahahahahaaaaaaaaaaaaaaa aahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa A a a ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Aaaha hahahhhhhhhhhhhhhhhhh :))))))))))))))))))

vezi sa nu te ineci .

titiduru22
titiduru22  •  02 Iulie 2018, 18:30

Varza cu carne .

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Iulie 2018, 15:46

Sergiu Fellaininovic... Baftă!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează