FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Al doilea transfer la Dinamo! » Fundașul a fost prezentat pe site-ul oficial! EXCLUSIV Prima reacție

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 12:52

Fundașul central grec Giorgos Katsikas, 27 de ani, care a jucat ultima oară la Esbjerg, a semnat un contract cu Dinamo pentru următoarele două sezoane.

Katsikas, 1,88 metri, a fost internațional de tineret, iar de-a lungul carierei a jucat la Olympiacos Volos, Iraklis, PAOK, Twente și Esbjerg. Pentru danezi a jucat 13 meciuri, începând cu iarna lui 2017.

Jucătorul a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO și a oferit primele declarații pentru fanii lui Dinamo.

"Sper ca fanii să fie lângă noi și să ne încurajeze la fiecare meci. Vrem să îi facem mândri de noi. Vom da tot ce avem mai bun în teren pentru a ne îndeplini obiectivele. Hai Dinamo", a spus Katsikas pentru GSP.RO.

400.000 €este cota de transfer a lui Katsikas, potrivit transfermarkt.de

Acesta a făcut vizita medicală în această dimineață și va pleca în cantonamentul din Slovenia.

Katsikas este al doilea transfer făcut de Dinamo, după mijlocașul Diogo Salomao.

 

7 jocuri a evoluat Giorgos Katsikas pentru Twente în prima ligă a campionatului olandez. A jucat și pentru Jong Twente, echipa secundă a clubului olandez, patru apariții și un gol.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
zecs93
zecs93  •  29 Iunie 2017, 03:04

bun de tot grecu, sunt sigur ca va fi la accelasi nivel cum a fost Mevlja, se vede din youtoube, are prezente in Europa league cu PAOK, hai si cu sarbu jovanovic de la partizan ( tot fundas central) care a castigat ultimele 4 titluri consecutive cu sarbii si o sa-i facem uitat pe dielna & Co, am adus 2 jucatori f.buni, salomao si katsikas sunt fortzaa, mai ne trebuie 3-4 maxim, 1 mijlocas ofensiv, 1 central, 1 fundas stanga si 1 fundas central !!! Si atacam titlu iara !!!

valyomanyd
valyomanyd  •  28 Iunie 2017, 15:47
Postat de valyomanyd pe 28 Iunie 2017, 15:40

Astept cu nerabdare un articol cu titlul...Ce risca Dinamo cu grecul ? :))))) Alooo, domnul Craitoiu, sunteti pe faza ? :))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) A APARUT !

valyomanyd
valyomanyd  •  28 Iunie 2017, 15:40

Astept cu nerabdare un articol cu titlul...Ce risca Dinamo cu grecul ? :))))) Alooo, domnul Craitoiu, sunteti pe faza ? :))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează