FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Oficial al lui CFR Cluj, derapaj la adresa lui Adi Mutu: „Coronavirusul combinat poate afecta ireversibil creierul”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 19:08

Ioan Ivașcu, juristul celor de la CFR Cluj, a avut o reacție dură pe pagina personală de Facebook, deranjat de declarația făcută de Adrian Mutu, selecționerul României U21, care a taxat diferențele financiare dintre CFR Cluj, FCSB și restul Ligii 1, propunând totodată introducerea regulilor fair-play-ului financiar.

Ivașcu a postat un mesaj batjocoritor și lipsit de empatie în plină pandemie de coronavirus, faultând și gramatica limbii române: 

„Ca urmare a aparițiilor publice și etalând idei care în mod normal nu au legătură cu realitatea, «cercetătorii britanici» au stabilit că, coronavirusul combinat cu mâncarea de la Mandaloun poate afecta grav și ireversibil creierul. Lansați campania: «Nu mai vorbiți», face bine creierului și așa suprasolicitat!”, a fost mesajul lui Ivașcu.

Oficial al lui CFR Cluj, derapaj la adresa lui Adi Mutu: „Coronavirusul combinat poate afecta ireversibil creierul”

Declarația lui Mutu care i-a deranjat pe oficialii campioanei: 

„Ar trebui impus un fair-play financiar pentru toată Liga 1, fiindcă nu se poate ca o echipă precum FCSB, care are un patron superbogat în spate, sau ca CFR să cumpere ce vor ele, iar celelalte, cele din spate, să nu-și permită nimic” - Adi Mutu, selecționer România U21, pentru Prosport

CFR Cluj, sancționată în trecut de UEFA

Pentru că a încalcat fair-play-ul financiar, CFR Cluj a fost amendată în iunie 2019 cu 200.000 de euro. În plus, echipa lui Dan Petrescu a avut permisiunea la vremea respectivă să înscrie doar 23 de jucători în cupele europene, în loc de 25, cum este normal.

Banii pe care CFR Cluj trebuia să îi plătească vor fi reținuți din următoarea participare în Europa a campioanei României en-titre.

Oficial al lui CFR Cluj, derapaj la adresa lui Adi Mutu: „Coronavirusul combinat poate afecta ireversibil creierul”

Ioan Ivașcu, jurist CFR Cluj

VEZI ȘI:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
983732924972315
Soos Vilmos  •  16 Martie 2020, 14:38

Va cam *** faptul ca cfr este detasata in campionat iar oile ciobanului se lupta pentru un eventual loc doi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  16 Martie 2020, 09:21

Așa e! Ce derapaj? Ivașcu îndeamnă la lansarea campaniei „Nu mai vorbiți!”, să-și odihnească și el creierul suprasolicitat. Nu-l vedeți ce privire are?...

189254898748309
Claude SH  •  16 Martie 2020, 09:13

Ce derapaj? Ivașcu și-a spus o opinie generalista, nu neapărat legat de Mutu. Nu vad nicio problema între ei doi, deși Mutu ar putea avea o problema cu anumite cluburi având în vedere trecutul sau Dinamovist-argeșean sa dorească sa avantajeze anumite cluburi și dimpotrivă sa dea în cele doua de prim rang ce fac legea în România

Vezi toate comentariile (25)
Comentează