FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

OFICIAL Apelul Craiovei privind interzicerea suporterilor pe stadion, respins de UEFA!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2019 14:42

Apelul făcut de Universitatea Craiova în legătură cu suspendarea deciziei de a juca fără spectatori a fost respins de UEFA, astfel că formația din Bănie va evolua fără suporteri în următoarele 3 jocuri de acasă.

  • Craiova - AEK Atena, prima manșă din turul III preliminar Europa League, se joacă joi, 8 august, de la ora 19:15;
  • Partida va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport și Look TV.

COMUNICATUL INTEGRAL AL CRAIOVEI

„Din păcate, decizia de suspendare a executării sancțiunii de a juca fără spectatori în următoarele 3 meciuri europene a fost respinsă de către Comisia de Apel a UEFA.

Ca urmare, toți cei care și-au achiziționat pachete de bilete cu AEK Atena și Sepsi OSK vor primi banii înapoi integral și, în plus, vor avea biletul gratuit la meciul cu Sepsi. Returnarea banilor se poate face oricând în următoarele 30 de zile la magazinele oficiale ale Științei, precum și la casele de bilete în cadrul programului zilnic. Cei care au achiziționat bilete doar la meciul cu AEK Atena vor primi, de asemenea, banii înapoi”

Sancțiunea privind al treilea meci va fi aplicată doar în situația în care abaterile regulamentare vor recidiva.

Craiova are de suferit după incidentele create de fanii olteni la meciul cu Honved de joia trecută, câștigat de români la penalty-uri, 3-1.

Partida a fost întreruptă în minutul 119 pentru 30 de minute, după ce o brichetă l-a lovit în cap pe arbitrul Arnold Hunter. Ulterior, meciul a continuat cu arbitrul de rezervă la centru.

LA MECI POT PARTICIPA COPIII SUB 14 ANI

Totuși, craiovenii ar putea exploata la maximum un pasaj din regulamentul UEFA (articolul 73, litera h), conform căruia la meciurile la care s-au dictat suspendări pot asista copii sub 14 ani însoțiți de un părinte.

Citește și:

Cristian Geambașu despre cum driblează Craiova suspendarea dictată de UEFA: „Ce vor pricepe aceste mii de copii? Vor înțelege că UEFA vrea să curețe stadioanele de huliganism?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
10207202405083487
Nanu Daniel  •  07 August 2019, 20:25

Vai de voi, vai de voi ...GSP !!! Arnold Hunter:"Am suferit un soc fonic,nu stiu nimic de vreo bricheta sau alt obiect".GSP : "Partida a fost întreruptă în minutul 119 pentru 30 de minute, după ce o brichetă l-a lovit în cap pe arbitrul Arnold Hunter."

firaldo
firaldo  •  07 August 2019, 19:23

Arnold Hunter:"Am suferit un soc fonic,nu stiu nimic de vreo bricheta sau alt obiect".GSP : "Partida a fost întreruptă în minutul 119 pentru 30 de minute, după ce o brichetă l-a lovit în cap pe arbitrul Arnold Hunter."

10213670935789248
Lucian Alexandru  •  07 August 2019, 17:41

Până la urmă, au acces copiii sub 14 ani ? Și în ce condiții?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează