FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ

Oficial! ASA se dezintegrează: "Foarte puțini jucători mai rămân. Dintre cei reprezentativi, niciunul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2016 21:27

ASA Târgu Mureș n-a reușit nicio victorie în play-off-ul Ligii 1 și mai mult a făcut antijoc prin evoluțiile dure ale jucătorilor.

Daniel Stanciu, directorul sportiv al târgmureșenilor, a anunțat însă că majoritatea fotbaliștilor din actualul lot vor pleca în această vară.

”Majoritatea termină contractele pe 30 iunie. Foarte puțini mai rămân. Dintre cei reprezentativi, niciunul. Nici Gabi Mureșan. Iar Pablo Brandan, din discuțiile avute cu el, a ales să plece, ori în țară, ori în străinătate.

Eu am făcut scandal și aici, și la Timișoara, pentru că, dacă ar fi avut contracte doar până pe 30 mai, mai scuteam niște sume importante de bani. Play-off-ul s-a terminat, rămâi cu o lună și jumătate de plătit vacanța jucătorilor”, a declarat Daniel Stanciu la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
travka
travka  •  16 Mai 2016, 07:35

adio papa, coruptie ca in Ardeal mai rar vezi - ASA insolventa-faliment, CFR insolventa, FC Brasov insolventa, U Cluj insolventa, ardealu i fruncea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  16 Mai 2016, 00:05

m-am mirat ca a rezistat, e o echipa ingropita pe furturi, a fost platita din banii furati de primarie, a furat numele ASA , culorile acesteia si baza de antrenamaent. In plus, in conducere, numai dubiosi iar in echipa multi cotonogari! A aranjat meciuri ca pe vremea lui nea jan la Bistrita! Cred ca e cazul sa dispara, nu ar trebui sa fie astfel de echipe in fotbalul nostru!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Mai 2016, 23:09

CIne mai doreste o echipa care sa dispara sa il angajeze pe pelticul oltean Stanciu, celebru ca peste tot pe unde a fost a luat bataie de la foarte multi oameni (in general minimum 1 la echipa), ultima data l-am vazut la stiri ca l-a aruncat unul de pe un pod.....mare om, mare caracter....l-am cunoscut personal pe acest "specialist" de Dragasani...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează