FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Au transferat un fotbalist cu peste 150 de meciuri în Liga 1, care în 2014 era prioritatea lui Becali! EXCLUSIV Acuze la adresa fostei echipe

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iunie 2017 11:06

ACS Poli Timișoara continuă campania de transferuri și l-a prezentat astăzi pe mijlocașul dreapta Alexandru Ciucur, 27 de ani.

Jucătorul care a evoluat în sezonul trecut la CSM Poli Iași a semnat un contract pe 2 ani, în prezența impresarului său, Bogdan Apostu.

"Este un proiect frumos. S-au făcut transferuri importante. Am întâlnit oameni minunați. Sperăm să facem treabă bună și să ducem Timișoara mai sus decât anul trecut. Am vorbit cu mai mulți colegi de la Iași să venim aici. Vrem o clasare mai bună decât sezonul trecut. Facem treabă bună aici, dacă acolo s-a stricat.

Știe toată lumea ce s-a întâmplat la Poli Iași. Au venit niște oameni din Republica Moldova, o firmă de impresariat, și ei taie și spânzură acolo. Ei vor să-și aducă jucătorii lor și au impresia că eram jucătorii lui Prunea. Ne-am despărțit amiabil. Dar le urez să facă treabă bună la Iași. Nu mă mai interesează", a spus Ciucur pentru GSP.RO.

"Cred că Poli a reușit un transfer foarte bun. Alexandru este un jucător cu mare experiență, cu meciuri și goluri în cupele europene, care va aduce plusvaloare lotului.

Este o nouă provocare pentru el și este motivat să reușească. Poli are un proiect extrem de interesant. Aici sunt oameni serioși și sunt sigur că se vor lupta pentru obiective importante de acum înainte" impresarul Bogdan Apostu

450.000 €este cota lui Ciucur, potrivit transfermarkt.de

Fotbalistul a jucat 115 meciuri la Poli Iași, marcând 12 goluri, iar pentru Pandurii are 53 de partide și 2 reușite. În sezonul trecut a jucat 34 de meciuri și a marcat 3 goluri. De-a lungul carierei a mai jucat la CSM Rm. Vâlcea și Internațional Curtea de Argeș.

În 2014, Ciucur a atras atenția roș-albaștrilor, după un sezon excelent la Pandurii. Gigi Becali l-a pus în fruntea listei de achiziții, dar o accidentare serioasă l-a scos din calcule. 

ACS Poli Timișoara

Antrenor: Ionuț Popa (confirmat)
Veniri: Al. Munteanu, V. Crețu (Gaz Metan), Vașvari (FC Botoșani), Țigănașu (Poli Iași), Melinte (Chiajna), Covalschi (CS Afumați)
Plecări: Bărbuț (CSU Craiova), Curileac (contract expirat)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
polistul68
polistul68  •  22 Iunie 2017, 14:29
Postat de George Radu pe 22 Iunie 2017, 12:25

Va duceti unde sunt bani de la buget ca altfel nu va duceati voi la timisoara sa fim seriosi da.Bogdan va invata bine dar sa joci fotbal la niste echipe mediocre pentru 1000 de euro in plus e nasol.

Bun...si ce alta varianta are un fotbalist roman ? asta le e valoarea....daca erau mai buni, jucau in Italia sau macar in Elvetia...dar ca fotbalist, clar mergi unde ai salarul asigurat..nu vad care e problema.

1488711511173457
George Radu  •  22 Iunie 2017, 12:25

Va duceti unde sunt bani de la buget ca altfel nu va duceati voi la timisoara sa fim seriosi da.Bogdan va invata bine dar sa joci fotbal la niste echipe mediocre pentru 1000 de euro in plus e nasol.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  22 Iunie 2017, 12:11

jucator bun .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează