FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

OFICIAL Antrenorul a semnat cu Astra până în 2021! Ce se întâmplă cu Gabi Tamaș

Gabi Tamaș a semnat prelungirea cu Astra
Gabi Tamaș a semnat prelungirea cu Astra

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 12:29 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 12:44

După prima etapă din play-off, 0-0 cu Gaz Metan, Astra a anunțat că a prelungit contractele lui Bogdan Andone (45 de ani) și Gabi Tamaș (36 de ani). 

Rămași fără contract după meciul cu Gaz Metan, antrenorul Bogdan Andone și Gabi Tamaș au semnat azi prelungirea contractelor cu echipa din Giurgiu. Tehnicianul care a dus-o pe Astra în play-off a semnat o înțelegere valabilă până la finalul sezonului viitor, deși a primit o ofertă din Emirate

Pe lângă Andone, și cei din staff, Vasile Maftei, Octavian Chihaia, Massimo Stalteri și Ionuț Boșneag, au semnat un nou contract. Andone a preluat-o pe Astra în octombrie 2019, după ce a plecat de la FCSB și i-a dus pe giurgiuveni pe locul 4 în play-off, cu 25 de puncte.

 De partea cealaltă, Gabi Tamaș (36 de ani) a decis să continue la Astra până la finalul acestui sezon. Fundașul central este jucător de bază și a bifat 21 de meciuri.

VIDEO. Dani Coman: „Problemele de la Astra sunt mai mici ca la alte cluburi”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ionuț Negoiță s-a săturat și atacă: „Unii vorbesc, dar nu dau 10 lei!” » Cui vrea să dea clubul + „O să îmi fac card DDB”

FCSB trăiește cea mai mare rușine din ultimii 10 ani! Cele două soluții în cea mai proastă situație de când e Becali patron

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează