FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL CFR Cluj a anunțat numele noului director sportiv: "Suntem bucuroși să facem anunțul"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 18:04

Daniel Stanciu (44 de ani) a fost anunțat oficial în funcția de director sportiv al celor de la CFR Cluj. 

Apele încep să se liniștească la campioana României după un start tulbure de sezon. Toni Conceicao și-a consolidat postul, iar de mâine formația clujeană va avea și un nou director sportiv. Daniel Stanciu va prelua atribuțiile fostului președinte Iuliu Mureșan. Feroviarii au făcut anunțul printr-o postare pe pagina oficială de facebook.

"Familia CFR este mai puternică! Bun venit, Daniel Stanciu!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că, începând de mâine, Daniel Stanciu va fi noul director sportiv al clubului nostru. Cu o bogată experiență în conducerea unor cluburi importante din Romania precum Steaua, FC Vaslui, ASA Targu-Mureș, Dinamo sau Poli Timișoara, dar și a clubului Hapoel Akko, din Israel, Daniel Stanciu vine să ajute CFR Cluj în atingerea obiectivelor stabilite!", scrie în postarea de pe pagina de facebook a clubului CFR Cluj. 

CFR Cluj este lider în Liga 1 după 12 etape, cu un avans de două puncte față de principala contracandidată, FCSB. 

Vezi și: Lovitura pregătită de CFR Cluj » Va colabora cu un club uriaș: ”Ne-am întâlnit cu Ludovic GIuly”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
popescu222
popescu222  •  22 Octombrie 2018, 20:47

Asta era ziarist de sport la ziare de scandal in anii 1990. Probabil s-a imprietenit cu diversi patroni de club ajutand la cresterea cotelor unor jucatori, si asa a intrat "in lumea fotbalului". Nu prea inteleg cum conduce asta un club de fotbal... de fapt s-a vazut cum conduce, pe unde a trecut. Oricum e caraghios ce scriu astia, ca va ajuta la atingerea obiectivelor.

485809194904413
Costel Tudor  •  22 Octombrie 2018, 19:48

După părerea mea , CFR a făcut o afacere f. proasta !!! Poate sa spună cineva ce rezultate a avut acest “specialist” in fotbal pana in prezent ???

st.il.
st.il.  •  22 Octombrie 2018, 18:55

Bravo , mă bucur !. Și dom' doctor Mureșan cu ce se va ocupa , va pregăti brădulețul de CRĂCIUN sau va continua să sape în stânga și-n dreapta ?. Poate-poate...mai pică ceva , sau cineva !...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează