FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL CFR Cluj i-a prelungit contractul lui Emmanuel Culio, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei: „E un model!”

Emmanuel Culio // FOTO: GSP
Emmanuel Culio // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 19:41

Campioana CFR Cluj a anunțat astăzi, prin intermediul site-ului oficial, că i-a prelungit contractul pentru încă un an argentinianului Emmanuel Culio, 35 de ani, unul dintre cei mai valoroși jucători ai echipei lui Toni Conceicao. 

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Juan Emmanuel Culio, unul dintre liderii echipei noastre, și-a prelungit pentru încă un sezon contractul cu CFR 1907 Cluj.

Unul dintre veteranii campioanei României rămâne în Gruia să câștige noi trofee alături de CFR. Culio este un model pentru tinerii din vestiarul CFR-ului, iar faptul că el a ales să continue în Gruia ne bucură și ne dă încredere pentru ceea ce va urma. Multă baftă, Juan Emmanuel Culio!”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj.

Emmanuel Culio a venit pentru prima oară la CFR Cluj în 2007, unde a stat până în 2011. S-a întors  în 2017 și a ajuns la un total de trei titluri cucerite alături de „feroviari”.

Per total, Culio a strâns 195 de meciuri pentru CFR Cluj, 21 de assist-uri și 30 de pase decisive. 

Vezi și: Salvatorii de serviciu » Țucudean și Omrani au dus CFR la cea mai bună performanță din ultimele 6 sezoane!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
2308170849235822
Nemere Ioan  •  05 Februarie 2019, 00:25

"Per total, Culio a strâns 195 de meciuri pentru CFR Cluj, 21 de assist-uri și 30 de pase decisive." Verifica cineva articolul inainte de a fi publicat ??? :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează