FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

OFICIAL Claude Dielna a fost prezentat la Craiova și a dat declarații tari:„Sunt un leu! Sunt un soldat! Vreau titlul!”

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2020 16:26

Fundașul central fracenz Claude Dielna (32 de ani) a fost prezentat azi oficial la CS Universitatea Craiova și a oferit primele declarații.

Dielna a semnat un contract valabil până în vară, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Jucătorul va încasa un salariu lunar de 15.000 de euro. Francezul va purta numărul 4 și a fost prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă în care a vorbit despre planurile sale.

OFICIAL Claude Dielna a fost prezentat la Craiova și a dat declarații tari:„Sunt un leu! Sunt un soldat! Vreau titlul!”

 „Sunt foarte fericit să fiu aici. Vreau să va spun tuturor «Ce faci?». Mi-a fost dor de România. Sunt foarte fericit să vin înapoi și să semnez cu Craiova. O știu pe Craiova de când am jucat prima dată în România. E un echipă mare, cu istorie și cu fani numeroși. De aceea sunt aici. Vreau să câștig titlul! 

Leul este imaginea mea și de aceea am un astfel de tatuaj! E o reflexie a mea. Sunt un soldat, un leu! Ăsta este și simbolul Craiovei și e bine. Mă simt foarte bine. De mâine, mă voi antrena alături de echipă. Vom vedea, împreună cu staff-ul, ce se va întâmpla la meciul de duminică. Ne concentrăm la prezent acum. 

Titlul este în mintea noastră! Suntem concentrați pe asta. Acum ne gândim la meciul de duminică și la titlu. Cred că echipa are o șansă foarte mare să fie prima. Toți suntem concentrați”, a declarat Claude Dielna la conferința de presă. 

VIDEO » Conferința de presă a lui Claude Dielna 

Dielna a evoluat ultima dată la Portland Timbers, unde a bifat ultimul meci ca titular în septembrie. După despărțirea de Dinamo, în 2017, francezul s-a transferat în MLS, la New England Revolution. După două sezoane a fost transferat de Portland, campioana din 2015. Dielna a evoluat pentru Dinamo în perioada februarie - iunie 2017 și a fost unul dintre jucătorii importanți din acea perioadă a „câinilor”, bifând 12 meciuri. 

Citește și: 

Campioana vine în infern! Câte bilete au mai rămas pentru derby-ul care poate APRINDE play-off-ul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (19)
albalbastru72
albalbastru72  •  22 Februarie 2020, 02:43

Nu stiu daca e cine ne trebuie noua,pina la proba contrarie sa-i uram bine ai venit si sa vedem de ce e in stare.

suporterucv
suporterucv  •  21 Februarie 2020, 17:31

Sa-i aminteasca cineva unuia mai jos ”neclonat”, cum s-a pierdut (definitiv si irevocabil) marca ”Universitatea” in justitie !! Fosta FCU (defuncta, falimentata) a fost deposedata in justitie de numele ”Universitatea”, pentru inregistrare frauduloasa la OSIM. Iar aceeasi justitie a acordat-o Clubului Sportiv, de drept public, din subordinea Min Educatiei. In baza unui contract de asociere, perfect legal, clubul din liga 1 are dreptul sa foloseasca aceasta denumire !! Asta nu ne spun mititeii ??? PS. Stiu...o sa auzim acum ca justitia rom e stramba !!

pittt
pittt  •  21 Februarie 2020, 16:06
Postat de unul_neclonat pe 21 Februarie 2020, 13:29

O sa-ti raspunda justitia la toate intrebarile. Probabil ca va fi tarziu. Raul deja a fost facut. Stii ce ma mira? 1) Adresezi intrebari pentru a reusi sa justifici alegerea ta. 2) Crezi ca suporterii echipei UTA de exemplu ar trebui sa primeasca scuze de la tine? Ei au luat-o de la inceput nu din liga a II-a si UTA are mai multe campionate decat Craiova. 3) Spun unii ca echipa CSA-ului e Steaua adevarata. Ar trebui sa fie si ei direct in Liga a II-a? Sunt castigatori de Cupa Campionilor. V-ati gandit vreodata ca va bateti joc de toate celelalte competitoare la un loc? Rezolvati lucrurile acestea privind moralitatea dumneavoastra si apoi aveti dreptul sa intrebati orice.

Iar cu moralitatea mai incet, eu intreb in numele meu personal nu al CSU, iar eu n-am jucat in liga II nici in liga IV, nu am stabilit de unde sa inceapa fiecare, si nici n-am falimentat FCU ca apoi sa mint ca dupa faliment mai exista. Din punct de vedere al moralitatii crede-ma ca am dreptul ca eu personal sa intreb orice pe oricine.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează