FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Contra a semnat și a făcut primele declarații » Contract ciudat: nu e sigur că va rămâne și în sezonul următor!

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 18:05

Cosmin Contra și Ionuț Negoiță au ajuns la un acord pentru ca "Guriță" să devină noul antrenor al lui Dinamo, iar tehnicianul a semnat un contract până la vară, cu opțiune de prelungire pe două sezoane. 

"Am ajuns la un numitor comun și am semnat până pe 30 iunie. După aceea vom vedea ce va fi. Nu este ușor. Sper să fac treabă bună, așa cum am făcut la Timișoara și la Petrolul.

Nu aș fi acceptat dacă nu credeam că pot face treabă. Eu am încredere în mine și în echipă. Cred că jucătorii pot răspunde în cele 3-4 luni la ceea le cer și sper ca împreună să avem rezultate. Am vorbit cu jucătorii și le-am spus că suntem Dinamo și trebuie să ne comportăm ca atare. Le-am transmis un mesaj pozitiv și vreau să le dau încredere. Sunt jucători buni, dar trebuie să facă mai multe sacrificii și trebuie să fie mai agreisivi în unele momente. Sper să pot să le insuflu asta.

Cel mai important meci este cel de luni, cu FC Botoșani. Este o finală. Sper ca Dinamo să aibă din nou o serie bună de rezultate și să câștigăm următoarele 3 meciuri", a spus Contra la TV DolceSport.

Următorul meci al lui Dinamo este luni, de la ora 20:30, cu FC Botoșani, pe teren propriu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  17 Februarie 2017, 09:30

Precum am prevazut (ca Gurita este vremelnic) asa se va intampla. Contra are o parere prea buna despre sine si se vede neaparat antrenor in Spania. Cum va aparea vreo oferta de acolo, hai pa!

161072517614699
Bratu Savinel  •  16 Februarie 2017, 20:16

Este clar Neputinta nu are bonurii de masa decat pana da caldura ca dupa expira dun cauza caniculei si....nema bonuri nema paraii

chronic
chronic  •  16 Februarie 2017, 18:56

contract pe 4 luni...asa e frumos....poate e varza si trebuie sa-l demita...poate e bun si vrea sa plece....fix continuitatea care este necesara unei echipe....macar noi nu avem antrenor....dar tinem acelasi phenibil de ceva timp

Vezi toate comentariile (7)
Comentează