FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

OFICIAL Corneliu Papură, OUT de la CS Universitatea Craiova

Corneliu Papură (47 de ani)
Corneliu Papură (47 de ani)

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 15:15 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 15:52

Corneliu Papură (47 de ani) a fost demis de CS Universitatea Craiova.

Corneliu Papură (47 de ani) și  CS Universitatea Craiova au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului, după ce oltenii au ajuns la șapte meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 (șase rezultate de egalitate și o înfrângere). Ultima victorie a echipei din Bănie a fost pe 14 decembrie 2020, împotriva celor de la UTA Arad, scor 2-1.

Corneliu Papură, demis din nou de CS Universitatea Craiova

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal Corneliu Papură au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi dorim mult succes”, se arată în comunicatul emis de CS Universitatea Craiova.

Corneliu Papură se afla la al 3-lea mandat pe banca trupei de pe stadionul Ion Oblemenco. Prima dată l-a înlocuit pe Devis Mangia, în aprilie 2019, când tehnicianul italian a ratat obiectivul principal al formației finanțate de Mihai Rotaru: titlul. Papură l-a înlocuit și pe Victor Pițurcă în ianuarie 2020, dar a plecat de la club în pauza forțată provocată de pandemia de coronavirus, iar Cristiano Bergodi i-a luat locul pe banca oltenilor.

16este numărul antrenorilor demiși în Liga 1 în acest sezon. Corneliu Papură se alătură și el pe această listă, după ce l-a înlocuit pe Cristiano Bergodi în noiembrie

Corneliu Papură a fost numit pentru a treia oară pe banca trupei din Bănie, înainte de meciul cu FC Botoșani din Liga 1. Cristiano Bergodi a fost demis după o eliminare rușinoasă în turul 1 preliminar din Europa League, cu Locomotiv Tbilisi, dar și după rezultatele slabe din campionat: două înfrângeri cu Academica Clinceni și Chindia Târgoviște pe teren propriu.

Laurențiu Reghecampf, posibil înlocuitor?

Laurențiu Reghecampf ar putea fi al treilea antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova în acest sezon. Tehnicianul român se află în relații extrem de bune cu finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru, iar cei doi și-au petrecut concediul împreună, în Dubai. Gazeta Sporturilor a anunțat încă din decembrie interesul oltenilor pentru Reghecampf, însă cele două n-au reușit să ajungă la un numitor comun până acum. 

Dumitru Dragomir susține că Laurențiu Reghecampf nu va semna cu CSU Craiova, fiind decis să nu revină în fotbalul din România din cauza scandalurilor: „Până aseară știam că Laurențiu Reghecampf vine la Craiova. Aseară eram cu Adrian Thiess la o terasă și Reghe l-a sunat că nu mai vine în România. Pleacă în Qatar. El și Mihai Rotaru au fost în concediu în Dubai și au stat foarte mult timp împreună, era foarte aproape să semneze cu Craiova, dar în ultimul moment a zis că nu mai vrea să vină în scandalul din România”

Citește și alte știri din Liga 1:

Adrian Petre a dezamăgit și la Cosenza, dar este dorit în Liga 1 » Ce echipă îl vrea pe internaționalul de tineret

Reacția savuroasă a lui Ilie Balaci când nepotul său i-a zis că bate mai bine loviturile libere: „Strâng toată presă, iau tot ce s-a scris în istorie despre mine, toate diplomele și le rup”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
176901212832165
Dan Petnaise  •  30 Ianuarie 2021, 19:38

Papură nici nu are voce de antrenor. Miaună la jucători în loc să strige și să îi certe.

176901212832165
Dan Petnaise  •  30 Ianuarie 2021, 19:34

Cârțule , de ce nu ai luat măsuri față de Cristescu , doar ești președinte. Sunteți prieteni? Credeai că te pune pe tine antrenor?

176901212832165
Dan Petnaise  •  30 Ianuarie 2021, 19:32

Pe Bergodi l-ai dat afară după 7 victorii. Pe Papură după 7 eșecuri. Bravo !

Vezi toate comentariile (44)
Comentează