FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTARE

OFICIAL Decizia definitivă luată de TAS » Ce se întîmplă cu depunctările celor de la CFR și Petrolul

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2016 19:55

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis ca CFR Cluj și Petrolul să nu își primească înapoi punctele pe care le-au pierdut la începutul campionatului, din cauza datoriilor financiare.

Surse GSP susțin că FRF a primit azi decizia definitivă de la TAS în cazul în care CFR a cerut recuperarea celor șase puncte. Clubul din Gruia a pierdut apelul și nu mai are nici o șansă să își recupereze punctele.

În cazul celor de la Petrolul, TAS nici nu a mai judecat speța. Clubul din Ploiești trebuia să achite suprataxa de 6.000 de franci elvețieni pînă pe 10 ianuarie, dar nu făcut acest lucru și a pierdut cele șase puncte.

Site-ul FRF a confirmat oficial decizia TAS în cazul celor de la CFR Cluj.

Adrian Stîngaciu, directorul departamentului juridic al FRF, a confirmat pentru GSP, decizia luată de TAS.

"Este adevărat că astăzi ne-a venit rezoluția de la TAS și că CFR a pierdut punctele. Cazul lor a fost judecat, deși li s-a spus că pînă pe 15 februarie trebuie să mai plătească o suprataxă de 6.000 de franci elvețieni" Adrian Stîngaciu

În acest moment, CFR se află pe locul 10 în Liga 1, la 11 puncte de locul șase, iar Petrolul este pe ultimul loc, cu 8 puncte.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (67)
ioze.fina
ioze.fina  •  04 Februarie 2016, 21:52

Nu intereseaza pe nimeni articolele despre Petrolul. Nu intereseaza pe nimeni articolele despre C.F.R. Nu intereseaza pe nimeni articolele despre Dinamo. Nu intereseaza pe nimeni articolele despre Rapid. Toata lumea este interesata DOAR despre articolele despre cea mai iubita echipa din Romania, Steaua Bucuresti! Castigatoarea Cupei Campionilor in 1986!

mandpv964
mandpv964  •  03 Februarie 2016, 10:14

Domnilor ardeleni sunteti, repet, intr -o confuzie totala! In detaliu -80% din ce platesc contribuabilii raman la primarie, 10% la consiliul judetean si restul de10 % ajunge prin diferente forme la bugetul statului. Amicilor cu mot, ati auzit de TVA? Ala domnilor il ia statul in totalitate, plus accizele de la carburanti, tutun, jocuri de noroc si tot ce -i monopol de stat. De -aici se finanteaza sanatate, armata, invatamant, (aici sunt implicate intr -o masura si primariile) si tot din bugetul consolidat al Romaniei au venit si fondurile cu care s -au construit maretele realizari de la Cluj! Da Prim ministru era prostul ala de -i spargea tac -su oua in cap! Fumuri amicilor, doar fumuri!

montgomerry
montgomerry  •  03 Februarie 2016, 09:39

Nici un alt prim ministru,nu a construit in urbea natala,un stadion si o sala polivalenta ultra moderne.Deci,ardealul munceste,nu gluma. Si apropo de cele doua edificii,nu cred ca tocmai Clujul sportiv merita asemenea bijuterii.Urmeaza Sibiul?

Vezi toate comentariile (67)
Comentează