FOTBAL  »  Superliga  »  REZILIERE

OFICIAL » Decizia în cazul colaborării dintre Narcis Răducan și Pandurii

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 16:55

Narcis Răducan și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Pandurii Târgu Jiu, după ce în urmă cu câteva zile a depus o cerere în acest sens la administratorul judiciar, lucru anunțat în exclusivitate de GSP.

Cele două părți au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă, se anunță într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului.

"Azi am încheiat amiabil colaborarea cu Pandurii Târgu Jiu, printr-un acord cu Administratorul special si Administratorul judiciar. (...) Mulţumesc pe această cale tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă, acţionari, antrenori, jucători, colegi şi mai ales suporterii gorjeni! În perioada următoare voi analiza alături de familie şi voi decide ce urmează în cariera mea", a spus Narcis Răducan la despărțirea de echipă.

Situația de la gruparea gorjeană este tot mai disperată. Pentru meciul cu ACS Poli de vineri, Petre Grigoraș nu se va putea baza pe șase fotbaliști: Herea, Grecu, Munteanu, Răuță, Pleașcă și Ungurușan au refuzat să accepte diminuarea salariului  și au fost trimiși la echipa a doua.

În plus, Bunoza, Buijs, Obodo, Țucudean și Valentin Alexandru și-au anunțat intenția de a pleca de la echipă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dandan23
dandan23  •  14 Noiembrie 2016, 23:45

Pardon, Iar umpleti aici de minciuni, ia mai cititi macar pe net ca scrie ca Pleasca si Rauta s-au antrenat cu echipa iar altii patru separat. Sunt si poze de la antrenament de azi daca nu ma credeti ca eu am fost acolo. Si Tucudean s-a antrenat dar a plecat accidentat de pe teren, pe asta nu o stiati asa-i? da mai conteaza la cate nu stiti degeaba il platiti pe Brujan ala vedeti ca va da tepe, va minte adica.....

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  14 Noiembrie 2016, 21:36

Multi *** a nascut fotbalul,dar asta este unul care a inselat,peste tot pe unde a fost,o *** care la varsta lui a fost la aproape toate cluburile...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  14 Noiembrie 2016, 20:44

CE CARIERĂ MĂI, CARAGHIOSULE?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează