FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Decizie de neînțeles luată de Dinamo! A reziliat contractul unui jucător de bază » Mesaj emoționant al acestuia: "Un mulțumesc special celor mai tari și mai nebuni fani pe care i-am văzut"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 18:12

Dinamo a anunțat astăzi rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu Azer Busuladzici (25 de ani), jucător de bază sezonul trecut pentru "câini".

"M-am simțit foarte bine la Dinamo, nu voi uita niciodată această etapă importantă din cariera mea. Suporterii dinamoviști vor rămâne mereu în sufletul meu. Mulțumesc, Dinamo!", a declarat Azer Busuladzic pentru site-ul oficial al trupei roș-albe.

Jucătorul a postat și un mesaj emoționant pe Facebook:

Pentru "câinii" mei!

Aș vrea să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru timpul petrecut la Dinamo. A fost o adevărată plăcere și o experiență ca nici o alta să joc pentru Dinamo București.

Îi doresc clubului tot ce e mai bun în viitor, să continue munca dură și să fie în top! Acolo e locul lui Dinamo.

De asemenea, aș vrea să le mulțumesc colegilor mei pentru timpul petrecut împreună pe teren și în afara lui. Mă bucur că v-am cunoscut, sunteți niște oameni minunați și sper să ne revedem în viitor. Vă doresc toate cele bune!

Nu în ultimul rând, un mulțumesc mare și special celor mai tari și mai nebuni fani pe care i-am văzut. Vă mulțumesc pentru susținere, pe teren și în afara lui, în tot acest timp.

Toate cele bune ("câine" roșu pentru totdeauna)
Cu sinceritate, al vostru,
Azer Busulazdic

Busuladzici a fost unul dintre cei mai utilizați jucători ai lui Dinamo în sezonul trecut, adunând nu mai puțin de 33 de partide în Liga 1, iar în acest sezon a mai jucat alte trei meciuri.

1 trofeu a câștigat Busuladzici în tricoul alb-roșu, Cupa Ligii, în 2017

 

To my reddogs! ⚪ I would like to use this opportunity to say thanks for my time in Dinamo. It has truly been a...

Posted by Azer busuladzic on Monday, 14 August 2017
 

OFICIAL. Mulțumim, Azer Busuladzic! București, 14 august 2017. FC Dinamo București și mijlocașul Azer Busuladzic au...

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on 14 August 2017

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (91)
dinamo100
dinamo100  •  15 August 2017, 10:38

Ciudata poveste. Busuladzic nu e stralucitor, dar e totusi un jucator care stie sa-si faca treaba si greseste foarte putine pase. Este mai bun decat Mahlangu care in afara de faptul ca alearga mult si aiurea , nu prea stie ce sa faca cu mingea: ori o pierde rapid ori o paseaza lateral sau in spate. Singura explicatie este ca probabil are un salariu mai mare decat Mahlangu si nu a vrut sa renegocieze. Iar Negoita nu a putut sa vanda nimic vara asta (Nemec, Hanca, Filip), prin urmare taie din costuri...

10206465151451396
Oprea Marian  •  15 August 2017, 10:06

clar mult mai bun decat mahlangu dovada reactiile suporterilor.la dinamo chiar mijlocul e posibil sa fie problema!!!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  15 August 2017, 03:04

DE URMARIT UNDE AJUNGE BUSULAZICI..IMI MIROASE A VANZARE .. LA NEGRU..TIPIC POKEMON..CA SI RESTUL VANZARILOR LA PRET DE DUMPING.. ASTA FAC -FRATII- .. IN MAJORITATEA CAZURILOR

Vezi toate comentariile (91)
Comentează