FOTBAL  »  LIGA 1  »  CONTRACT

OFICIAL Dinamo s-a mai despărțit de un fotbalist! Prima reacție a jucătorului

Articol de - Publicat joi, 24 august 2017 18:41

După cum GSP a anunțat miercuri în exclusivitate, Claudiu Bumba s-a despărțit de Dinamo după doar șase luni petrecute în "Ștefan cel Mare", anunț făcut de mijlocașul de 23 de ani pe pagina de facebook.

Claudiu Bumba a cerut rezilierea contractului cu Dinamo, nemulțumit de faptul că nu este titluar în echipa lui Cosmin Contra. În acest sezon din Liga 1, Bumba a strâns doar 201 minute în cele șapte etape scurse până acum.

"Au fost 6 luni alături de un colectiv frumos, 6 luni în care am muncit, am suferit, am luptat, am învins. Vreau să le mulțumesc suporterilor echipei Dinamo care indiferent de vreme, indiferent de distanță au fost lângă noi și ne-au purtat în atâtea rânduri spre victorie, a fost o onoare!

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată, poate că au fost momente când v-am dezamăgit sau alte momente când v-am făcut fericiți, însă mereu am dat totul pe teren! Cu respect, Claudiu Bumba", a fost mesajul publicat de jucător pe Facebook.

Cu numărul 31, al lui Bumba, va evolua, în acest sezon competițional, tânărul atacant Robert Moldoveanu (18 ani), a anunțat conducerea clubului din Ștefan cel Mare.

2 goluri
în 9 partide din Liga 1 a bifat Bumba pentru Dinamo în sezonul trecut

800.000 €e cota de transfer a lui Bumba, conform transfermarkt.de

Playtech: Florin Busuioc a făcut anunțul crunt pentru bucureșteni. Ce fenomen meteo vine peste noi sâmbătă


Comentarii (29)
100466354012178
Joachim Makay  •  18 Ianuarie 2018, 18:00

Scapa de salariile mari de 2k-3k pe luna .

100466354012178
Joachim Makay  •  18 Octombrie 2017, 16:24

Moldovan are pile , Bumba nu avea .

109097349745292
Cici Demedici  •  25 August 2017, 10:18

pacat! bumba nu era un fotbalist rau dar sa fim sinceri nici nu a impresionat. la dinamo trebuie sa tragi sa te impui. trebuie si tupeu in joc si sa ai initiativa. costache este un exemplu. bumba s-a complacut intr-un dolce far niente. pacat ca are talent dar este ca o mincare buna fara sare suficienta. sper sa isi dea seama de asta si sa incerce sa se impuna dar fara munca si initiativa nu va reusi. pe de alta parte nu se stie daca s-a incercaat vreo discutie cu el. ma intreb daca exista sedinte cu fotbalistii in particulari sau discutii mai precis. ar fi bine sa asculte si ofurile lor si problemele cu care se confrunta. ca manager asta este rostul sa ii intelegi sa ii sprijini si sa le oferi sanse concrete. aici eu cred ca fotbalul romanescsc sta foarte prost. ma uitam la meciul stelei cu lisabona unde publicul a jucat un rol nefast. doreau singele dusmanului uitind de potentialul stelei de puterea adverrsarului. cu un antrenor sau psiholog bun puteau invinge. romania a jucat cu anglia de multe ori si in ultimele dati am invins. a lupta cu ei cot la cot pierzi. exista acea strategie de temporizare. s-au napustit ca niste apucati de cap si de aici sfirsitul. a astepta si a obliga adversarul care era in foame de victorie dat fiind banii in joc ar fi fost o strategie mult mai adevarata. ii mai atrageai la strimtori mai truca baltile si mlastinile mai otraveai culturile de griu si otraveai apele... doar asa mai puteai sa lupti cu turcii.deci lipsa unui psiholog. asa si aic

Vezi toate comentariile (29)
Comentează