FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo și-a prezentat prima achiziție » Prima declarație a noului jucător al alb-roșilor

Sergiu Hanca, FOTO: www.fcdinamo.ro
Sergiu Hanca, FOTO: www.fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 14:17

Dinamo a bifat azi primul transfer al iernii și l-a prezentat pe Sergiu Hanca.

Dinamo a anunțat pe site-ul oficial că l-a legitimat pe mijlocașul Sergiu Hanca, 23 de ani. Acesta vine din postura de jucător liber de contract, după ce și-a reziliat contractul cu ASA Tg. Mureș.

"Este o zi importantă în viața mea. Mă simt mîndru, fericit și apreciat. Am venit la Dinamo pentru că mi-am dorit foarte mult și sper sper demonstrez că sînt un jucător care poate pune umărul la atingerea obiectivelor. Vreau să demonstrez că merit să îmbrac tricoul lui Dinamo și voi da totul pentru echipă" Sergiu Hanca, pentru site-ul lui Dinamo

În acest sezon, Hanca, care poate fi folosit ca mijlocaș central, mijlocaș dreapta și fundaș dreapta, a jucat în 23 de partide pentru ASA Tg. Mureș și a oferit patru pase de gol. 

300.000 €este cota lui Hanca, potrivit transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Ianuarie 2016, 22:06
Postat de gerulozaurus pe 08 Ianuarie 2016, 16:37

Ba dinamovistilor, sunteti tristi rau de tot mah :) din 20 comentari, trei sferturi din ele sunt despre Steaua si apoi restul despre echipa voastra. Frustrarea asta a voastra cu Steaua e o boala grea, totusi, fie la voi acolo; m-a ferit Dumnezeu sa tin cu echipa voastra desi sunt ateu convins :)

tu nici macar nu mai stii cum se scrie acel indemn adresat propriei echipe (f...a s..a) de cand nu l-ai mai scris. si tu faci parte din acei 90% din asa zisi stelistii de gsp care scriu 90% despre Dinamo. te-ai gasit ciob sa faci morala :)))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Ianuarie 2016, 22:02

bine ai venit si sa te tii de treaba. misiunea nr. 1 este sa-l scoti pe Matei din primul 11. nici nu ar trebui sa fie foarte greu. bafta ! forza Dinamo !

zecs93
zecs93  •  08 Ianuarie 2016, 17:49
Postat de khal_37 pe 08 Ianuarie 2016, 17:27

Aivenit la dinamo sa demonstrezi ca nu ai valoare si esi o petarda de jucator. Doar petardele ajung la aceasta mizerie de cub. Te cred ca esti onorat, decat in liga a 3-a....mai bine la dinamo! :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează