FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTADT

OFICIAL FC Hermannstadt l-a adus cu Romario Pires: „Sper să rezolvăm problemele din defensivă”

Romario Pires
Romario Pires

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 15:00

FC Hermannstadt s-a întărit cu mijlocașul brazilian cu Romario Pires. Fostul jucător al Astrei a semnat pe 2 ani și va încasa 5.000 de euro pe lună.

Hermannstadt continuă campania de achiziții. Și i-au adus antrenorului Costel Enache un jucător pe care acesta l-a pregătit la Astra, sezonul trecut, și l-a cerut încă de la instalarea sa în funcție: Romario Pires.

„L-am fi luat mai demult, dar a trebuit să așteptăm până și-a încheiat conturile cu giurgiuvenii", a explicat pentru Gazetă președintele Teodor Birț. Romario este deja a 18-a achiziție a acestei veri la Sibiu.

Jucătorul brazilian în vârstă de 30 de ani a semnat un contract pe doi ani și, potrivit surselor Gazetei, va încasa 5.000 de euro pe sezon. În România, el a mai jucat la Gloria Bistrița și la Petrolul. 

„Cu Romario Pires sper să rezolvăm problemele din defensivă. Să nu mai primim goluri așa de ușor” Teodor Birț, președinte Hermannstadt

6 goluri au încasat sibienii în primele două etape de campionat: 4 de la FCSB, două de la Gaz Metan

Brazilianul Romario Pires a început fotbalul la Botafogo, iar de-a lungul carierei a evoluat pentru Olaira, Duque de Caxias, Marcillio Dias, Gloria Bistrița, Petrolul, Maccabi Netanya, Maccabi Haifa, Maccabi Petah Tikva și Astra.

Citește și:

Costel Enache, ieșire fără precedent: „Poate mă vedeți agresiv, dar am fost adus la extrem! Parcă sunt din altă clasă socială”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează