FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL FCSB în exil! „Roș-albaștrii” au anunțat unde va juca în Europa și în Liga 1 + când se vor putea întoarce în București

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 14:45

FCSB a anunțat oficial că, până în luna septembrie, echipa va evolua în preliminariile Europa Leagua pe stadionul „Marin Anastasovici”, din Giurgiu și în Liga 1 pe stadionul „Nicolae Dobrin”, din Pitești.

„Din dorința de a informa corect suporterii cu privire la stadioanele care vor găzdui partidele FCSB de pe teren propriu în perioada următoare, facem următoarele precizări:

  • ținând cont de situația gazonului de pe Arena Națională, care a fost și va fi deteriorat în urma evenimentelor culturale din lunile iulie și august 2019, clubul nostru a fost obligat să găsească cele mai bune condiții pentru desfășurarea jocurilor din preliminariile UEFA Europa League și Liga 1.
  • s-a decis ca partidele din tururile preliminare ale UEFA Europa League să se dispute pe Stadionul „Marin Anastasovici”, din Giurgiu, arenă care respectă standardele UEFA Elite 3.
  • de asemenea, partidele de pe teren propriu din Liga 1, în perioada 15 iulie - 1 septembrie 2019, vor fi disputate pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, din Pitești, pe care roș-albaștrii au mai evoluat și în sezoanele trecute.

Vom reveni pe Arena Națională în luna septembrie, după ce gazonul va fi înlocuit în totalitate, conform informațiilor oferite de Primăria Capitalei.

Profităm de această ocazie pentru a mulțumi conducerilor cluburilor AFC Astra Giurgiu și FC Argeș pentru sprijinul acordat.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm alături de noi atât la Giurgiu, cât și la Pitești!”, se arată în comunicatul FCSB de pe site-ul oficial al clubului.

FCSB joacă în primul tur preliminar al Europa League, împotriva echipei Milsami Orhei din Moldova. Partida se va juca joi, 11 iulie, de la ora 21:30, pe Protv și liveTEXT pe GSP.ro.

de Alexandru Barbu

Citește și: 

Laidouni la FCSB » Ultimele detalii despre cel mai așteptat transfer la echipa lui Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
880707365472301
Piinicica Cornel Narcis  •  09 Iulie 2019, 20:31
Postat de fairplayromania pe 09 Iulie 2019, 15:06

Ilegal !!! Cu ce drept joacă o echipă nou înfintată direct în Liga 1?

Cu acelasi drept cu care FRF si LPF au acceptat mizeri de CSU direct in liga a doua! Precedentul a fost creeat.

fairplayromania
fairplayromania  •  09 Iulie 2019, 15:09

Haideţi să respectăm competiţia si să punem fcsb în liga 4. Acum apare si Mititelu în Liga 1 ..... Cînd te plictiseşti, iţi faci echipă de fotbal si o înscrii direct în Liga 1 ?

fairplayromania
fairplayromania  •  09 Iulie 2019, 15:06

Ilegal !!! Cu ce drept joacă o echipă nou înfintată direct în Liga 1?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează