FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL » FCSB s-a despărțit de încă doi jucători! Numărul fotbaliștilor plecați a ajuns la 4

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 11:24

FCSB a anunțat pe pagina de Facebook despărțirea de Sulley Muniru, fotbalist intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali în urma evoluțiilor modeste din ultimul sezon, dar și a conflictului cu Florin Tănase. Totodată a fost anunțat faptul că lui Moke nu îi va fi prelungit contractul. 

Fotbalistul ghanez este al 4-lea jucător care pleacă după Robert Vâlceanu (Astra)Wilfried Moke (liber de contract) și Gabriel Tamaș (Hapoel Haifa). 

"Mulţumim, Sulley Muniru! FC Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la un acord cu Sulley Muniru pentru rezilierea contractului pe care jucătorul îl avea cu clubul nostru.

Mijlocaşul ghanez li s-a alăturat, astfel, lui Gabriel Tamaș şi Wilfried Moke pe lista fotbaliştilor care au părăsit Steaua în această vară, primul reziliind, de asemenea, contractul, iar celui de-al doilea nefiindu-i activată clauză de prelungire a înţelegerii.

Clubul nostru îi mulţumeşte lui Sulley pentru contribuţia avută în cei doi ani petrecuţi la echipa noastră şi îi urează mult succes pe viitor", se arată pe pagină de Facebook a FCSB-ului.

4 goluri 
în 61 de partide a strâns Sulley Muniru la FCSB în toate competițiile în cele două sezoane 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
indolentu
indolentu  •  17 Iunie 2017, 16:50
Postat de randoom_._ pe 17 Iunie 2017, 12:35

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. bine ca am scapat de pet55arde. pai in sezonul care a trecut,tamas a facut maxim 2 meciuri bune,ne-a bagat in buzunar 10 milioane de euro prin calificarea cu sparta praga,unde a facut un meci genial in retur si ne-a ferit de rusinea sa plecam fara victorie din grupa de e.l.,cand am jucat cu osmanlispor. dar cam atata. chit ca practic,a facut mai mult la Steaua, intr-un sezon,decat a facut la dinamo in 10 ani sau cat a jucat acolo.

cvadrupla unde i cvadrupla?aaa am uitat cvadrupla s a realizat anu asta zero pe linie trofee 4 din 4.

sasha8777
sasha8777  •  17 Iunie 2017, 16:18

Scapa Ciobanasul de pocnitori, la cat de fin cunoscator de fotbal este ii trag astia tepe cand ii vand jucatori supramegaumflati si cu preturi pe masura

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Iunie 2017, 16:10

campioana lumii care are orizontul in pipera si la ccac. ca in rest nu e campioana nimanui si a fost umilita numai de echipe de divizia b de la Mioveni la Zurich, echipe sarace lipite sau pline cu copii de 18-21 de ani.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează