FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

OFICIAL / FOTO Astra l-a luat pe Raoul Baicu de la Craiova! + Gabi Tamaș ar putea face drumul invers

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 15:00

Astra a oficializat în această seară transferul lui Raoul Petre Baicu, atacantul de 19 ani de la CS Universitatea Craiova.

UPDATE 19:40 

Astra a anunțat pe site-ul oficial că Raoul Baicu a semnat un contract pe 3 ani și jumătate.

OFICIAL / FOTO Astra l-a luat pe Raoul Baicu de la Craiova! + Gabi Tamaș ar putea face drumul invers

Baicu a semnat cu Astra și s-a fotografiat alături de președintele Dani Coman // FOTO: fcastragiurgiu.ro

Șitrea inițială:

Tânărul a ajuns deja în cantonamentul din Antalya și a semnat un contract pe 3 ani și 6 luni cu giurgivenii. Oltenii l-au cedat gratis, păstrându-și procente dintr-un viitor transfer.

Adus în urmă cu trei ani de la FC Voluntari, Baicu era considerat un jucător promițător, el reușind chiar să marcheze un gol în turul cu RB Leipzig de acum un an si jumătate, la vârsta de 18 ani. Concurența pentru un loc de titular este mare la Craiova, iar tineri precum Mihăilă, Vlădoiu, Baiaram și Luis Nițu au fost preferați de Corneliu Papură și Victor Pițurcă.

OFICIAL / FOTO Astra l-a luat pe Raoul Baicu de la Craiova! + Gabi Tamaș ar putea face drumul invers

„Acum sunt în cantonament, în Antalya, cu Astra Giurgiu. Am semnat un contract valabil pe trei ani şi jumătate. Universitatea Craiova şi-a păstrat ceva procente de la mine, dar nu ştiu exact cum s-au înţeles cluburile. Îmi pare rău că am plecat de la Craiova, dar sunt sigur că o să fie mai bine pentru mine la Astra, pentru că am şanse mai mari să joc.

Îmi pare rău că mă despart de prietenii de acolo. Am stat trei ani şi jumătate la Craiova şi nu se şterg aşa de uşor. Am amintiri foarte frumoase cu băieţii de acolo, în special cu cei care am făcut pasul de la echipa. Mi-au fost mereu aproape şi le urez succes pe mai departe. Sper ca ei să aibă parte de tot ce-i mai bun, să aibă baftă şi să câştige trofee“, a declarat Raoul Baicu pentru Gazeta de Sud.

Gabi Tamaș, un nou transfer pe axa Astra-Craiova?

Transferul atacantului de 19 ani poate facilita mutarea lui Gabriel Tamaș la Craiova. Astfel, ambele formații își vor echilibra loturile. Giurgiuvenii erau în căutarea unui jucător care sa fie eligibil pentru regula u21, în timp ce echipa finanțată de Mihai Rotaru avea nevoie de un fundaș cu experiența, aceasta fiind și una din doleanțele lui Victor Pițurcă înainte să părăsească echipa din Bănie.

de Eduard Pătrașcu

5 informații interesante despre "Felina din Bănie", Raoul Baicu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
danny_l
danny_l  •  14 Ianuarie 2020, 08:55

Sigur Tamaș va veni la Craiova, posibil și Budescu,vom vedea o colaborare între cele 2 echipe,de ce nu? FCSB deja vrea Botoșani în play-off, fiecare echipă caută sa-și facă aliați care să încurce adversarii in play-off

vlad007
vlad007  •  14 Ianuarie 2020, 00:10

Royal Arabic Dinamo, Saudi Royal Dinamo, Dinamo Arabucuresti, ce veste minunata! Daca ii fenteaza si pe Marii Seici din Familia Regala a Arabiei Saudite, Negoita chiar are tupeu si isi risca total credibilitatea de om de afaceri. Atentie, Negoita trebuie sa ia licenta si mai are timp putin de tot, plus nu trebuie sa retrogradeze. Nu mai are Ministerul de Interne in spate. Cine va miza pe gogosile lui? Cine va astepta pana in vara cand vor veni salvatorii sauditi? Casino Royale sau Tomorrow never dies? Only diamonds are forever! Oricum sa fim bucurosi de atentia sauditilor!

ipsilante
ipsilante  •  13 Ianuarie 2020, 21:35

Unul dintr cei mai talentati pusti din lotul Stiintei este cedat Astrei, GRATIS! Probabil, la sugestia marelui antrenor, de renume mondial, Papura! Groparul finalului de sezon trecut se poate mandri ca prietenul Rotaru i-a incredintat misiunea sa ingroape si acest final de campionat! Cu certitudine, VA REUSI! Rotaru = Mititelu? Asa incepe sa para… FORZA STIINTA!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează