FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Oficial! Gigi Becali a confirmat transferul a doi jucători: "Ne-am înțeles cu ei" » Ce i-a transmis lui Reghecampf

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2015 23:25

Gigi Becali a confirmat transferul a doi jucători și a anunțat că va mai lua și alții în această iarnă.

"Pe Pintilii și pe Bourceanu i-am luat deja. Am rezolvat cu ei. I-am zis lui Reghe că avem 5 mijlocași la închidere. I-am spus că vreau să joc cu 4 fundași și 6 atacanți.

O să vedeți acum. Luăm campionatul, Europa și primăvară de Liga Campionilor. Vă promit eu. O să vedeți mîine transferurile. Cei mai buni jucători din România vor veni la Steaua. Sînt 3 atacanți și un fundaș stînga. Iau toți jucătorii de valoare din România și după aia iau 25 de milioane din Liga Campionilor și mai vînd și jucători de 10 milioane", a spus Gigi Becali la Digisport.

Alexandru Bourceanu (30 de ani) a mai jucat la Steaua între sezoanele 2011-2013 și a fost împrumutat și în sezonul 2014-2015. Mihai Pintilii a evoluat pentru campioana României între 2012-2014.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (98)
widoqq
widoqq  •  22 Decembrie 2015, 18:11

Poate poza cu mare succes ca model pentru statuia ``PROSTUL``

765313216945981
Adi Filip  •  22 Decembrie 2015, 09:02

Omul asta sufera de boala flecarelii cronice.De la flecareala,vorbitul mult si fara rost... de ce trebuie sa dea el din casa ce si cum ? Crede ca le statea suporterilor sarmaua in gat daca nu stiau de cei doi ? Stai ma linistit ca nu prea mai intereseaza pe nimeni pe cine aduci daca spuneai ca nu te mai bagi peste antrenor si ca nu mai aude lumea de tine pana la finalul sezonului aia da,era o stire chiar o bomba si-ar fi fost primita foarte bine de toata lumea.

nebraska
nebraska  •  22 Decembrie 2015, 08:52
Postat de crotalie pe 22 Decembrie 2015, 08:48

Frate, crapa de invidie frustratii si haterii care sustin alte echipe inclusiv insolvente care de fapt nici nu se pot numi echipe si nu intamplator toata lumea ne recunoaste ca suntem de departe cei mai inteligenti adica mereu superiori pentru ca nu are asa de mult importanta decisiva cum se numeste echipa noastra draga pe care o iubim toata suflarea si rasuflasea ros-albastra adica Steaua sau fbsc sau fscb ba dimpotriva pentru acum putem sa scandam frenetic asa cum este mai comod si e bine si ne-am dat seama imediat. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

Daca nici voi fcsbistii asa cum sunteti nu va intelegeti intre voi e grav bre.

Vezi toate comentariile (98)
Comentează