FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

OFICIAL Încă un transfer bifat de U Craiova: "Este recunoscut ca fiind un fotbalist ce poate încânta publicul prin calitățile sale"

FOTO: Ucv1948.ro
FOTO: Ucv1948.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 12:37

U Craiova a anunțat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu mijlocașul paraguayan Cesar Meza Colli. 

În prezența impresarului său, Alessandro Pezzoli (foto),  și a colaboratorului acestuia, Fabio Dall'Ara, fotbalistul de 27 de ani, care are și pașaport italian a semnat pe trei ani și va purta tricoul cu numărul 7.
38612166 688456551507776 2413253140489961472 n

Meza Colli poate evolua pe postul de mijlocaș lateral, dar și central. 

De-a lungul carierei, Meza Colli a jucat la Atromitos, Ethnikos Piraeus, PAS Giannina, Cesena, Alaves, Pavia, Inter Baku, FK Zira și FK Keshla. În sezonul trecut, mijlocașul a bifat 11 meciuri pentru Keshla, în Azerbaidjan.

150.000 €este cota lui Meza Colli, potrivit transfermarkt

"Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 3 ani cu Cesar Daniel Meza Colli. Bine ai venit în familia Științei, Cesar & mult succes în tricoul alb-albastru!

Născut pe data de 5 octombrie 1991 în localitatea Asuncion, noua extremă dreapta a echipei noastre are o talie de 1,72 m., este un fotbalist de picior stâng și va purta tricoul cu numărul #7. Este recunoscut ca fiind un fotbalist ce poate încânta publicul prin calitățile sale.

Fotbalistul cu dublă cetățenie, paraguayană și italiană, a evoluat pe parcursul carierei de fotbalist profesionist la formații de tradiție precum FC Cesena și Deportivo Alaves. Colli a evoluat, de asemenea, în 73 de partide din prima ligă a Azerbaijanului dar și în două meciuri din Serie A. În „dubla” din primul tur preliminar al acestui sezon UEFA Europa League, Colli a izbutit să marcheze două goluri și să ofere o pasă decisivă pentru fosta sa formație, FK Keshla.

Mult succes, Cesar Meza Colli!"site-ul U Craiova

csu
U CRAIOVA

Antrenor: Devis Mangia (confirmat)
Veniri: Pigliacelli (Pro Vercelli), Cicâldău (Viitorul), Donkor (liber de contract), Matteo Fedele
Plecări: Băluță (Slavia Praga), Screciu (Genk), M. Roman II (FC Botoșani), Popov (ȚSKA), Măzărache (Chiajna), Buzan (Călărași), Gustavo (Liaoning), St. Drăghici (Sepsi), A. Santos, Mitrovici, Popov, Calancea (contracte expirate)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
risc_mix
risc_mix  •  06 August 2018, 19:04

Ăsta e fotbalist frate. Păi dacă până la 27 de ani a jucat la 9 cluburi, înseamnă că n-a terminat niciun contract. După ce-l legitimau ăia, îi încânta ce-i încâta și imediat îl dădeau afară să meargă să mai încâte și pe alții că ei s-au cam lămurit. Haide bă mai lăsați-mă cu ciurucurile voastre, că nici la Craiova nu-l apucă paltonul.

observator_federal
observator_federal  •  06 August 2018, 17:42

La noi "încântă publicul" nu este un criteriu serios... Mailat a jucat mult mai consistent decât fîcîsîbistul Mățan dar presa gigistă îl ridică în slăvi pe ultimul (am auzit chiar și propuneri pentru Națională, ba i s-a spus și "Messi de România" deși parcă Mitriță căpătase autoritar acest titlu).Este incorectă atitudinea presei gigiste fiindcã, de pildă, Ivan sau Băluță au jucat excelent meciuri în șir și au fost transferați pe sume mai mici decât ar fi fost cazul doar pentru că presa laudă și promovează (paroxistic) doar jucătorii pe care îi vinde Gigi Becali? Ăsta-i un mare deserviciu adus fotbalului românesc!

1713893282061084
Nicolae Tetcu  •  06 August 2018, 16:45

Sa nu fie E ***!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează