FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

OFICIAL Marica a semnat cu Steaua: "Am ales echipa care m-a dorit cel mai mult!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 20:25

Ciprian Marica, 30 de ani, a pus capăt speculațiilor și a semnat în această seară contractul cu Steaua.

Formația roș-albastră a anunțat oficial transferul atacantului, care a semnat un contract pe un an. Acesta va îmbrăca tricoul cu numărul 9.

"Aşa cum am anunţat în primele secunde ale anului, am ales echipa care m-a dorit cel mai mult, Steaua Bucureşti. Am venit cu inima deschisă, voi da toată energia mea pentru a cîştiga toate trofeele puse în joc şi pentru a duce echipa în UEFA Champions League. Vin în România pentru România!

Le mulţumesc antrenorului, conducerii executive şi patronului pentru insistenţa cu care m-au dorit la echipă şi le mulţumesc şi celor din mass-media pentru interesul pe care mi l-au arătat. Nu a fost nici un mister, negocierile le-au purtat reprezentanţii mei, spun asta pentru cei care m-au aşteptat în diferite locaţii. Sper să avem o colaborare foarte bună şi sper că vom face performanţe pentru România!", a spus Ciprian Marica pentru site-ul oficial al Stelei.

Marica este al șaptelea transfer al Stelei, după Chitoșcă, Popadiuc, Ștefănescu, Bourceanu, Pintilii și Momcilovici. Jucătorul se va alătura în cel mai scurt timp lotului Stelei, care se află în cantonament în Turcia.

Ciprian Marica, 30 de ani, este un produs al clubului Dinamo și a jucat 23 de meciuri pentru echipa mare a "cîinilor", în perioada 2001-2004.

Marica vine la Steaua din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Konyaspor, formație din prima ligă din Turcia. De-a lungul carierei, Marica a mai jucat la Dinamo, Șahtior, Stuttgart, Schalke și Getafe.

1.800.000 €este cota lui Marica, potrivit transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (191)
dinamo100
dinamo100  •  15 Ianuarie 2016, 00:00

E clar ca Dinamo nu are bani de Marica, dar lasand la o parte aceasta chestiune sa observam ca Marica e un jucator concediat de "celebra" echipa Konyaspor! De ce l-o fi concediat?! Eu cred ca-s prosti si nu au realizat ce "valoare" au in curte! :) Numai ce Gigi e genial! :) Mai urmeaza Adi Mutu, repatriat din India (!) sau de pe plajele din Cuba, ca parca tocmai si-a facut nunta pe-acolo!

eshayk
eshayk  •  14 Ianuarie 2016, 23:33

Ai fost momit cu un kg. de branza ...; rusine

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Ianuarie 2016, 23:05
Postat de submarina pe 14 Ianuarie 2016, 22:35

Sunt de aceeasi parere. Tade trebuie pastrat pt ca sub comanda lui Reghecampf poate deveni revelatia returului.

Tade la CFR a fost golgeter.In plus e in forma fizica excelenta.Doar ca nu l-au jucat.

Vezi toate comentariile (191)
Comentează