FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

OFICIAL Mihai Teja s-a înțeles cu FC Voluntari! Când va fi prezentat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 18:10

Mihai Teja (41 de ani) s-a înțeles cu FC Voluntari, iar joi va fi prezentat oficial. 

După ce a plecat de la Poli Iași pe 23 decembrie, Mihai Teja ajunge la FC Voluntari, echipă care s-a despărțit în urmă cu două zile de italianul Cristiano Bergodi.

Joi, la stadionul „Anghel Iordănescu”, Mihai Teja va fi prezentat oficial ca noul antrenorul al ilfovenilor, într-o conferință de presă care începe la 13:00.

Obiectivul lui Teja va fi salvarea de la retrogradare.FC Voluntari are 8 puncte în acest moment și este ultima din Liga 1, la 14 puncte de primul loc care asigura menținerea în Liga 1, ocupat de Poli Iași, și la 13 de locul de baraj, ocupat de Chindia.

Mihai Teja a mai antrenat la U Cluj, România U21, Dinamo, Pandurii, Gaz Metan și FCSB.

Citește și:

Mircea Rednic, venituri impresionante la Poli Iași! Prime duble față de jucători + cât va lua pentru salvarea de la retrogradare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează