FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNȚELEGERE

OFICIAL Mircea Rednic este noul antrenor al lui Poli Iași! Comunicatul clubului din Moldova

Articol de - Publicat marti, 31 decembrie 2019 20:40

Mircea Rednic (57 de ani), ultima dată la Dinamo, a dat un răspuns favorabil ofertei celor de la Poli Iași. Din informațiile Gazetei, Rednic dorește să și investească în Copou.

Update

Chiar în ajunul Anului Nou, Poli Iași a emis un comunicat prin care a anunțat că cele două părți au ajuns la o înțelegere, așa cum Gazeta Sporturilor v-a anunțat în exclusivitate.

„Președintele executiv a ajuns la un acord cu cel mai titrat antrenor din Liga 1, Mircea Rednic, care va conduce echipa Politehnicii în următoarea perioada. Semnarea contractului va avea loc în primele zile ale noului an când vom reveni cu informații suplimentare. 

Mircea Rednic a obținut, ca antrenor principal, două titluri de campion, cu Rapid și Dinamo. 
El și-a început cariera de antrenor în anul 2000, antrenând echipe importante din campionatul României și Belgiei: Standard Liege, Gent, Mouscron. 

Îi urăm bun venit și mult succes pe banca Politehnicii Iași!” - Comunicatul oficial al clubului

Știrea inițială

Rednic a câștigat lupta cu Eugen Neagoe pentru postul de antrenor al ieșenilor și urmează să semneze contractul în primele zile din 2020. Alegerea fusese făcută luni, în urma Consiliului Director, după cum anunța Anton Heleșteanu, directorul de scouting al clubului, pentru Gazeta Sporturilor. Ieșenii așteptau doar un răspuns afirmativ din partea antrenorului care a pregătit-o ultima dată pe Dinamo. Acesta a venit astăzi. 

Formația din Copou obținuse și acordul lui „Geană”, varianta de rezervă în cazul unui refuz. 

Rednic va veni la Iași cu un antrenor secund. Benone Dehot va rămâne antrenor cu portarii, Andrei Cristea va fi al doilea secund, iar Cezar Honceriu va reveni pe postul de preparator fizic. 

Poli schimbă liniile 

Mircea Rednic și conducerea ieșenilor pregătesc o campanie impresionantă de transferuri. Directorul de scouting a văzut deja mai mulți fotbaliști argentinieni pe care îi va studia alături de noul antrenor. Cel mai probabil și „Puriul” va avea propria listă de jucători. 

Din actualul lot al Iașiului, 11 fotbaliști sunt pe lista neagră: Cobrea, Lopes, Assulin, Devesa, Popadiuc, Bârnoi, Bălan, Bădic, Chelaru, Hațiegan și Șerban. Decizia finală în cazul lor o va lua Mircea Rednic. 

Vezi și: 

COTE LIGA 1 // Bogdan Vintilă a buimăcit bookmakerii! Cine sunt favoritele la câștigarea titlului și cum te poate Dinamo îmbogăți

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!


 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (98)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  01 Ianuarie 2020, 21:30

Strambul ii baga in liga 2 si apoi pleaca dupa ce promoveaza 20/30 de negri mititei

924344167623277
Dan Ivan  •  01 Ianuarie 2020, 20:41

Pentru noi,iesenii,nu conteaza in ce liga jucam.Conteaza echipa si antrenorii.Toata stima pentru cei care au facut cinste culorilor noastre.Acum avem antrenor.Multa sanatate ionut popa si bafta mirea rednic

p.rares
p.rares  •  01 Ianuarie 2020, 19:51

Mare tzeapa si-a luat Poli cu acest "antrenor".Le va lua si la astia banii cu tot felul de transferuri inventate de el si fiica sa.Rezultatele vor fi zero.

Vezi toate comentariile (98)
Comentează