FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL » Plecări pe bandă rulantă de la Viitorul lui Gică Hagi! Încă un jucător de bază s-a despărțit azi de campioana României

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2017 11:39

FC Viitorul a renunțat ieri la serviciile lui Ovidiu Herea și Andrei Dumitraș. Azi, echipa lui Hagi a anunțat că și Marius Constantin și-a reziliat contractul, asta după ce rezultatele nu au fost cele dorite. 

"FC Viitorul și Marius Constantin au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Cele două părți au fost de acord cu întreruperea contractului, astfel că despărțirea s-a produs pe cale amiabilă.

Clubul constănțean îi mulțumește lui Marius Constantin pentru aportul adus până acum și îi urează mult succes în carieră!", anunță site-ul oficial al celor de la Viitorul. 

Fundașul central a adunat 9 meciuri pentru Viitorul, 750 de minute, dar n-a reușit să marcheze niciun gol sau să ofere vreo pasă decisivă. 

10 plecări în această vară 

Coman, Nedelcu, Benzar, Roșu, Purece, Morar, Iancu, Herea, Dumitraș și Marius Constantin sunt cei 10 fotbaliști plecați de la Viitorul în această vară.

Cruceru, Al. Stoica, Kilyen, Grecu și P. Iacob sunt juniorii împrumutați de Viitorul la alte formații din România.

200.000 €este cota pe transfermarkt a lui Marius Constantin, care în octombrie va împlini 33 de ani 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  31 August 2017, 23:09

Ca hagi nu este un om citit, sunt de acord! ca face gafe peste gafe, de asemeni! da` sa arunci cu noroi in unul dintre putinii care incearca sa produca, in singurul care si-a investit propria avere in acest proiect, e deja prea mult! revenind la titlul articolului,Hagi repara o greseala pe care nu ar fi trebuit sa o faca! in loc de dumitras , herea , constantin mai bine baga Matan,Dragus,Ciobanu etc etc! Hagi nu intelege ca trebuie sa forteze tinerii! la el Cicaldau e inca copil, necopt in timp ce la Milan ,Donnaruma apara de la 16 ani!! asta trebuie sa faca si el, forteaza nene tinerii,ca nu poti sa zici ca e necopt pana pe la vreo 25 de ani! cu toate astea, ii datoram multe, mai ganditi-va o data inainte sa-l injurati, cei care o faceti!

934512199918066
Gheorghe Stioboranu  •  31 August 2017, 18:13

Eu înțeleg ca titlul articolului trebuie sa te facă sa îl citești dar sa fim serioși,Marius Constantin,jucător de baza?

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  31 August 2017, 17:06
Postat de Leonard Crassas pe 31 August 2017, 15:30

samsari de fotbalisti, avid dupa bani, si sa ne fereasca cel de sus , sa preia nationala, mariasa

Samsar e ala care cumpara ca sa vanda. Un fel de comerciant. Un fel de Becali. Hagi PRODUCE fotbalisti, nu are cum sa fie samsar. Asa ca gandeste de doua ori inainte sa dai cu mucii in fasole pe forum.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează