FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

Oficial, Rednic! » Fostul antrenor al lui Standard a semnat cu CFR: ce supersalariu va avea

Rednic a cîştigat în România 6 trofee: două titluri, o Cupă şi 3 Supercupe, toate cu Dinamo şi Rapid
Rednic a cîştigat în România 6 trofee: două titluri, o Cupă şi 3 Supercupe, toate cu Dinamo şi Rapid

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 19:38

Aseară, Paszkany şi fostul antrenor al lui Standard au finalizat negocierile începute săptămîna trecută. Vineri va fi prezentat oficial ca "principal" în Gruia.

Mircea Rednic e de ieri noul "principal" al celor de la CFR, urmînd să-l înlocuiască pe Eugen Trică. După ce în weekend-ul trecut a încheiat conturile cu fostul său club, Standard Liege, unde a profesat doar 7 luni, timp în care a dus echipa de pe locul 9 în Europa League, "Puriul" a avut aseară discuţia lămuritoare cu Arpad Paszkany. Tratativele începute săptămîna trecută s-au încheiat printr-o strîngere de mînă, iar Rednic va semna un contract pe un an, cu opţiune pentru încă un sezon.

Salariu 300.000 euro, bonus 200.000 euro
El va avea un salariu de 25.000 de euro pe lună şi un bonus extrem de mare în cazul în care va cîştiga titlul şi va duce echipa în grupele Ligii în 2014: 200.000 de euro! "Da, Rednic e noul antrenor principal al CFR-ului", a confirmat mutarea aseară şi Paszkany într-o declaraţie pentru citynews.ro.

Tehnicianul de 51 de ani va fi prezentat oficial vineri şi va pleca apoi cu echipa în cantonament. Cum CFR nu va evolua în cupele europene, meciul de debut al său pe banca clujenilor va fi pe 20 iulie, în prima etapă de campionat.

11 echipe a antrenat Rednic în carieră: Rapid, FCM Bacău, Al Nassr, U Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania Vladikavkaz, Lankaran, Astra, Petrolul şi Standard

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
cfrclujole
cfrclujole  •  12 Iunie 2013, 13:15

Bine ai venit la CFR!

sabben
sabben  •  11 Iunie 2013, 16:50

Cert este ca CFR i-a facut un bine lui Trica: l-a promovat. Un fost jucator al CFR-ului, de talia lui Trica, merita asta. Acum are mai multe sanse si in noua lui cariera. Pe de alta parte conducatorii CFR-ului induc intentionat in eroare presa aservita. ASta si meritati, ziaristi de doi bani. Pana acum cateva zile va bateati joc de Trica, si acum, brusc, sunteti induiosati ca a fost demis. Presa ieftina, de cancan.

afc13
afc13  •  11 Iunie 2013, 13:07

Politica deja cunoscuta la CFR, cand un antrenor este confirmat pe post, atunci poate sa-si caute de lucru. E mai usor asa decat fulger din cer senin. Pe de alta parte sunt sigur ca "din interior" suna altfel treaba, nu cum ne expun ziaristii. Presupun ca si cu Ando a existat o intelegere premergatoare, si cu Trica la fel. Nu degeaba nu se supara si raman in relatii bune in continuare. (din surse sigure stiu, ca comunicarea cu Ando nu s-a intrerupt!!!) cu toate ca ziarele au scris in fel si chip

Vezi toate comentariile (37)
Comentează