FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

OFICIAL Sepsi a reușit al 7-lea transfer al verii! Christian Ilic a semnat pe un an

Christian Ilic
Christian Ilic

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2019 13:57

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a perfectat un nou transfer, al șaptelea din această vară, cel al fundaşului stânga Christian Ilic, care a evoluat ultima oară pentru TSV Hartberg, în Austria.

Fotbalistul croat, în vârstă de 22 de ani, a semnat un contract valabil pe un an cu clubul din Covasna, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Echipa lui Csaba Laszlo i-a mai adus în această vară pe portarul Horaţiu Moldovan şi pe atacantul Andrei Dumiter, ambii de la Ripensia Timişoara, pe fundaşul central macedonean Risto Mitrevski, pe mijlocaşul olandez Hilal Ben Moussa, pe mijlocaşul nigerian Jacob Adebanjo şi pe fundaşul central croat Hrvoje Barisic.

În aceste zile Sepsi se află în cantonament în Austria, unde a jucat de două ori cu Topolya, formație din Serbia, cu care a remizat (2-2), respectiv a pierdut (0-1).

În perioada 2-3 iulie, coveăsnenii vor juca la Cupa MOL, unde vor susținte două meciuri amicale cu FC DAC 1904 Dunajská Streda (Slovacia) și cu aceeași Topolyai SC (Serbia). Cele două partide se vor juca la Felcsút (Ungaria).

Citește și:

Primul internațional U21 transferat! Adrian Rus a fost prezentat azi și va juca în preliminariile Europa League „ Este un pas uriaș”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează