FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

OFICIAL Steaua a rezolvat primul transfer » Becali a anunțat în direct la TV: "Am semnat deja cu el"

Junior Morais în duel cu Adi Popa, foto: GSP +1   FOTO
Junior Morais în duel cu Adi Popa, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 11:46

Gigi Becali a anunțat că Junior Morais, fundașul stânga al Astrei, a semnat un contract cu Steaua.

Contractul va intra în vigoare din vară, dar Becali încearcă să îl aducă pe brazilianul de 30 ani, de 1.76m, încă de acum, făcându-i o ofertă Astrei. Morais a jucat 28 de meciuri în acest sezon și nu a marcat niciun gol.

"Am semnat deja cu Junior Morais. A semnat un contract care va începe din vară. Am făcut o ofertă Astrei. Dau 500.000 de euro ca să îi iau pe Morais și Teixeira. Ei au refuzat, spunând că vor și bani pe Teixeira. Asta e, dar Morais vine din vară la Steaua. Noi vrem să îl dăm la schimb chiar și pe Boldrin pentru Teixeira, dar trebuie ca Astra să îl convingă pe jucător, să se înțeleagă la salariu", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Boldrin nu a fost prezent la reunirea de astăzi a Stelei, iar Șumudică a declarat la mai multe posturi de televiziune că mijlocașul central poate oricând să se întoarcă la echipa din Giurgiu.

Acum, la Steaua, Pe postul de fundaș stânga:

  1. Marko Momcilovici;
  2. Alin Toșca;
  3. Dan Popescu, al treilea fundaș stânga, va pleca în această iarnă.

1.800.000 €este cota lui Morais, potrivit transfermarkt.de

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (24)
cainelup
cainelup  •  04 Ianuarie 2017, 16:54

Acum mai putin de o luna, ***-sef declara ca il ia pe Teixeira daca ii da Astra lui 10.000 (probabil "dă ieuro"), acum nu-i mai tace clantza despre cat de mult il vrea, la el in tzarc. In rest, e un om bun, vorba lui Crotalie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadiku
sadiku  •  04 Ianuarie 2017, 16:18
Postat de crotalie pe 04 Ianuarie 2017, 15:15

La Astra nu avea suporteri la noi la echipa lui nea Gigi care e om bun va putea admira coregrafii minunate si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

=)))))))))))))))

sexilian
sexilian  •  04 Ianuarie 2017, 15:23

preacinstitul negustor dela mate la iaurt pentru liga a cincea aduna aiurea ca-n ZICATOAREA cu CALUGARE CASA TA-I PE BULGARE,gheghe aduni degeaba si tot ce faci nu aduna decat SCARBA SI DISPRET in dreptul tau......AMIN

Vezi toate comentariile (24)
Comentează