FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

OFICIAL Trică revine în antrenorat! Va sta pe banca unei echipe din Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iunie 2017 10:20

Eugen Trică, 40 de ani, a fost anunțat ca antrenor secund la CSM Poli Iași, echipă antrenată de Flavius Stoican.

Mutarea a fost anunțăt pe site-ul oficial al echipei din Iași, iar Trică își va începe imediat.

"Eugen Trică a avut o carieră importantă, ca jucător: dublu campion al României, cu Steaua şi CFR Cluj, el s-a retras din activitatea de fotbalist în 2011, dar a rămas lângă dreptunghiul verde, din postura de antrenor.

A fost tehnicianul celor de la Juventus Bucureşti, în sezonul 2012-2013, după care a urmat trecerea la CFR Cluj, o echipa importantă, care, în acea perioada, avea în componenţă foarte mulţi jucători portughezi. Îi urăm bun venit şi multe reuşite în cadrul clubului nostru!"comunicat CSM Poli Iași

Trică și-a început cariera de antrenor la Juventus București, în 2012, și a mai antrenat la CFR Cluj, UTA și Metalul Reșița. În plus, a fost antrenor secund la Al-Ittihad.

De-a lungul carierei de fotbalist, Trică a jucat la Universitatea Craiova, Steaua, Litex, Maccabi Tel Aviv, ȚSKA Sofia, CFR Cluj, Anorthosis și Chiajna.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1676739039261473
Iosif Boncu  •  23 Iunie 2017, 12:33

Oare cei de la Iasi au inebunitpai cu caracterul lui Trica unde vor sa ajunga,le doresc succes dar mare grija cu acest scandalagiu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează