FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

OFICIAL E oficial! Universitatea se desparte de Mirko Pigliacelli

Mirko Pigliacelli/ foto Facebook @Universitatea Craiova
Mirko Pigliacelli/ foto Facebook @Universitatea Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 17:09 / Actualizat marti, 16 mai 2023 13:13

Universitatea Craiova a anunțat plecarea portarului Mirko Pigliacelli (29 de ani), după meciul cu Sepsi din prima etapă a noului sezon de Liga 1.

  • Universitatea Craiova - Sepsi se joacă vineri, 15 iulie, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport

GSP a anunțat în exclusivitate că Pigliacelli va pleca de la CSU Craiova, iar clubul a anunțat azi despărțirea de portarul italian. Acesta va ajunge la Palermo, echipă nou promovată în Serie B.

Primul nume la care Mititelu s-a oprit pentru FCU Craiova, dacă va pierde și apelul: „Până la urmă, era o chestie caraghioasă”
FCU CRAIOVA
Primul nume la care Mititelu s-a oprit pentru FCU Craiova, dacă va pierde și apelul: „Până la urmă, era o chestie caraghioasă”

Pigliacelli pleacă de la Universitatea Craiova

„Mirko își ia la revedere de la suporterii Științei, vineri, la meciul cu Sepsi. Acesta va îmbrăca echipamentul Universității Craiova pentru ultima dată pe «Ion Oblemenco». Pentru acești patru ani minunați, îți mulțumim, Mirko Pigliacelli”, a anunțat Universitatea Craiova pe contul de Facebook al clubului. 

Italianul mai avea un an de contract cu formația lui Laszlo Balint, care acum se va baza pe David Lazar și Laurențiu Popescu.

Pigliacelli semnează cu Palermo

Pentru portar, Craiova va primit 150.000 de euro de la Palermo, jumătate din cât a achitat pe el în 2019, când l-a cumpărat de la Pro Vercelli. Italianul a ajuns la olteni în 2018, sub formă de împrumut, ulterior fiind cumpărat definitiv.

Proaspăt promovată în Serie B, echipa italiană a fost cumpărată în această vară de consorțiul care deține și Manchester City, The City Football Group.

140 de meciuriare Pigliacelli la CSU Craiova

  • Pigliacelli e primul jucător din istoria Ligii 1 care a strâns 3.600 de minute pe durata unui sezon (2020/21).
  • Italianul are și un gol în Liga 1, din penalty, reușit într-un FCSB - CSU Craiova 3-2 din februarie 2019.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Fotbalistul cu 80 de meciuri în Liga 1 este la București și semnează cu Rapid! Al cincilea transfer al verii în Giulești

Fostul mijlocaș al lui Dinamo a fost prezentat la noua lui echipă din Liga 1: „Ne-am închis la transferuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
superdaniel72
superdaniel72  •  04 Decembrie 2022, 14:38

Cu un prost pe care l ai ajutat, i ai creat conditii, dar spune, eu vin cu juniorii, dupa ce mi s au luat jucatorii, din vina altora, bineinteles... nu a lui, ca atii sunt patroni, iar voi veniti cu banii- tu te ai bagat??? Asta nenenocitu, care a lasat acest oras istorie in fotbal, fara echipa ani de zile???????????? NEOM! DUSMANUL CRAIOVEI MAXIMA SI AL ACESTUI ORAS!

superdaniel72
superdaniel72  •  17 Iulie 2022, 20:01

Si inca ceva ... Trompetele josnice, aflate sus, trebuiau sa justifice banii dati pe lazar! Rusine! De aceea de fapt a plecat un jucator FOARTE bun!

superdaniel72
superdaniel72  •  17 Iulie 2022, 19:46

Esti extraordinar fotbalist, Pigliacelli... Dar asa e, contractul tau nu expira in urmatoarele 7-8 luni , sa fii o prioritate in prelungirea contractului... Ce este greu de inteles? Decizia, de a pleca, iti apartine, clar! Asa ca nu te mai da lovit!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează