FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Viitorul a transferat de la Dinamo! Fotbalistul a fost deja prezentat pe site-ul oficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 12:34

Andrei Tîrcoveanu a plecat de la Dinamo, iar aseară a semnat oficial contractul cu Viitorul. Mijlocașul de 21 de ani a parafat o înțelegere pe 4 ani.

Fotbalistul a oferit prima reacție din postura de jucător al Viitorului:

"Vreau să mulțumesc clubului Viitorul pentru că mi-a întins o mână de ajutor. Am avut o perioadă mai grea. Sper să nu dezamăgesc. Vreau să demonstrez că sunt un jucător cu valoare. O să muncesc în fiecare zi cât de mult pot și să ajut clubul să-și îndeplinească obiectivul.

În alegerea pe care am făcut-o a contat proiectul care este aici de ani buni, poziția în clasament a clubului și îmi și face o deosebită plăcere să lucrez cu domnul Hagi" a declarat Andrei Tîrcoveanu pentru site-ul oficial al clubului Viitorul.

4 minute a prins Andrei Tîrcoveanu la Dinamo în acest sezon 

100.000 €e cota lui Tîrcoveanu pe transfermarkt 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
florinch
florinch  •  11 Ianuarie 2019, 23:52

Prostie marca Dinamo. Aruncam tinerii, in loc sa-i crestem. Costache, Nenitescu, acum si Tarcoveanu. Macar Nenitescu a fost doar imprumutat, restul vanduti. La tarcoveanu adevarul era undeva la jumatate, in ce a spus tatal lui. Probabil a fost si tras d limba de reporterul GSP care stie ca scandalurile (mai ales de la Dinamo) se vand, iar omul a fost naiv si a cazut in plasa. S-ar putea sa-l vedem peste un an, doi la FCSB cum ne va da goluri si ne vom plange in pumni. Nu stiu daca jucatorul si-a cerut scuze dupa interviul tatalui sau (normal era sa o faca), daca nu a facut-o si-a cam cautat-o singur.

redbuldog
redbuldog  •  11 Ianuarie 2019, 17:37

Daca erati si jurnalisti scriati despre clauza de revanzare...Dinamo ia 20%,dintr-un viitor transfer,macar sa dovedeasca Andrei calitate,si sa prinda un contract afara..!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  11 Ianuarie 2019, 15:06
Postat de alexandru.popescu pe 11 Ianuarie 2019, 13:24

Dat afara sau nu, important e ca a scapat de rusinea de a juca la MIMAO rusinea si jena absoluta a fotbalului romanesc.

Nu l-a pus nimeni sa vina la DINAMO. Scapat ? In mintea ta totul este posibil. Dar doar in mintea ta...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează