FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Oficialii Astrei se iau din nou de Șumudică! Când a început războiul între cele două părți: "A fost lipsă de fair-play"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 18:12

Președintele Astrei, Petre Buduru, a explicat de unde a început războiul dintre Marius Șumudică și conducerea clubului Astra Giurgiu. 

Faptul că antrenorul și-a cerut drepturile financiare deși știa că echipa nu are bani în cont i-a scos din minți pe oficiali. 

"După ce s-a câștigat campionatul, jucătorii, și în special Șumudică, n-au mai avut răbdare și și-au cerut drepturile când noi nu puteam să dăm banii. Și el știa asta.

În luna iulie sau august ne-am trezit cu decizia Comisiei de Disciplină să le dăm toți banii celordin stafful tehnic. Asta cu toate că se știa că nu vom avea bani mai devreme de octombrie sau noiembrie.

Era vorba de anumite prime de obiectiv și anumite salarii. N-am avut bani să le dăm. Am căzut apoi de comun acord să facem acele cesiuni la LPF, ca de acolo vin banii din drepturi TV.

După Șumudică ne-am trezit și cu o parte din lotul de jucători cu adrese la Comisia de Disciplină pentru plata salariilor. De atunci au început aceste lucruri, pentru că a fost o chestie lipsită de fair-play față de noi", a zis Petre Buduru la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  07 Februarie 2017, 20:06

Probabil ca anul acesta au pus lucrurile la punct si la obiectiv au bagat cate 100k de caciula in cazul in care se castiga campionatul. Bani pe care trebuie sa-i plateasca jucatorii carte club.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  07 Februarie 2017, 20:04

Are dreptate Buduru! pai nu ajunge ca i-au lasat sa munceasca, alooo,mai vor si bani pe munca lor, niste nerusinati.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  07 Februarie 2017, 20:01

Nenea Buduru... "obraznic" rau, Sumudica asta! Dar daca nu castiga titlul si nu ducea echipa in "primavara", de unde mai aveati bani sa platiti?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează