FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR 1-1

Oficialii CFR-ului reacționează după prestația lui Bârsan » Cer arbitru special pentru duelurile din play-off

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 februarie 2018 16:44

Președintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a vorbit despre prestația lui Marcel Bârsan din partida cu FCSB, scor 1-1. A anunțat ce arbitru ;i-ar dori la partidele din play-off: este vorba despre Horațiu Feșnic.

"Până la urmă, a fost echitabil. Au fost greşeli de ambele părţi, dar eu vreau să întreb CCA un lucru care mi se pare important. De ce Steaua poate să fie arbitrată în meciul împotriva noastră de un arbitru din Bucureşti?

Atunci, dacă se poate aşa ceva pentru Steaua, vreau să vă anunţ încă de pe acum că la primul meci din play-off cu Steaua îl vrem şi noi la centru pe Horaţiu Feşnic, din Cluj. Eu sper că Gigi Becali nu are ce să comenteze, nu? Dacă la unii se poate, atunci e bine să profităm şi noi de un arbitru al nostru, din Cluj, la astfel de meciuri cu Steaua. Dar vreau să vă mai spun că, totuşi, în locul lui Bârşan era bine dacă era delegat un arbitru FIFA.

În schimb, nu prea am ce să comentez la lovitura acordată celor de la FCSB. Fundaşul nostru a greşit, dar el a avut ghinion că la faza respectivă a fost implicat Florin Tănase. Acest fotbalist am observat că este foarte abil şi nu e prima dată când reuşeşte să obţină lovituri de la 11 metri. Nu sunt deloc ironic. Bravo lui!", a zis Iuliu Mureșan pentru Fanatik.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (39)
mountytoma
mountytoma  •  12 Februarie 2018, 16:44

cat tupeu! dupa ce ca arbitrii si DNAul i-au facut campioni pe aia obisnuiti sa joace derby cu Industria Sarmei Campia Turzii, acum ei cer arbitraje corecte? adica e buna calaria, dar numai cand suneti voi calaretul, nu? cand sunteti voi calul nu mai e bine, nu? echipa DNAului a jucat la rupere, trebuiau sa primeasca cel putin 5-6 cartonase galbene in primele 20 de minute! ce ma fac eu? nu vreau sa castige echipa lui becali titlul, dar in nici un caz nu vreau sa mearga titlul la cluj! mai bine s ail ia dinamo, dar catelusii aia nu intra in play off!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  12 Februarie 2018, 11:00

daca acest Tanase era avertizat cu galben in prima repriza can iar a cazut din senin ,in a doua nu stiu daca mai risca .Asa ca....,un lucru e sigu ca de acum fecsebeaua a primit doua penaltiuri in acelasi gen :cu CFR si cu Mediasu .

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  12 Februarie 2018, 09:00

si fiecare faza arbitrul sa ceara parerea banci cfr Nu ia decizii de capul lor brigada. DACA NU ATUNCI EU DAN PLEC DIN TARA

Vezi toate comentariile (39)
Comentează